Ιδρυτικά μέλη στην κίνηση… «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» Πολατίδου, Ζαρωτιάδης από το ν.Σερρών

xreos-mas-2014-02-28_105419Η δημιουργία άλλης μιας κίνησης που φιλοδοξεί να διεκδικήσει «κομμάτια» από το διαλυμένο και ουσιαστικά πολιτικά ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ (απογυμνωμένο από τα οράματα του δημιουργού του τα οποία για αυτούς που διαχειρίζονται το όνομα του έχουν μπει οριστικά στο χρονοντούλαπο). Όπως αναφέρουν σε δελτίο τυπου η νέα κίνηση που αποκαλείται «Σοσιαλιστική Προοπτική» (σ.σ.ΠΡΟΣΟΧΗ καμμία σχέση με την “Σοσιαλιστική Προοπτική”  όργανο της κομμουνιστικής Τροτσικιστικής Ενωσης (4η Διεθνή)!!!):
Οι διεργασίες και ζυμώσεις που διενεργήθηκαν τους προηγούμενους δύο μήνες στο πλαίσιο της «Πρωτοβουλίας για τη Συγκρότηση του Σοσιαλιστικού Χώρο» (www.xreosmas.org) κατέληξαν στη σύσταση της πολιτικής κίνησης «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ».
Να σημειώσουμε ότι η κίνηση ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο με συλλογη υπογραφών και αρχικά το προσκλητήριο το υπέγραφαν 101 άτομα, στα οποία στη συνέχεια προστέθηκαν άλλα 43.
Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 στις 13:00 το μεσημέρι στην ΕΣΗΕΑ, η “ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ”  παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξή της (επισυναπτόμενο έγγραφο).
Από πλευράς της “ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ”, την ιδρυτική διακήρυξη παρουσίασαν οι:
Ζαρωτιάδης Γρηγόρης, Πανεπιστημιακός
Κότσιας Σπύρος, πρώην πρόεδρος Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών
Νόττας Ηλίας, Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Οζούνη Ειρήνη, Οικονομολόγος, Υποψ. Διδάκτωρ
Παρασάκης Αντώνης, Εργαζόμενος
Πολατίδου Γεσθημανή, πρόεδρος της Δ.Κ. Λευκώνα του δήμου Σερρών
Ταχμαζίδης Όμηρος, Δημοσιογράφος
Τζήμας Θέμης, Δικήγόρος, Υποψ. Διδάκτωρ
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977607086, 6972875479, 6983729864.