Ικαροι: Γιορτή του μπάσκετ κόντρα με την Καβάλα για μια θέση στην Α2!

Η διοίκηση των Ικάρων αντιμετωπίζει το παιχνίδι, όπως θα έπρεπε... δηλαδή ως "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" διασκέδασης για τους θεατές

Ικαροι: Γιορτή του μπάσκετ κόντρα με την Καβάλα για μια θέση στην Α2!

Την Κυριακή 20/5 και ώρα 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων θα διεξαχθεί το παιχνίδι Ικαροι-Καβάλα στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος μπάσκετ ανδρών της Β’ Εθνικής. Το παιχνίδι είναι και για τις δυο ομάδες «παιχνίδι της χρονιάς» καθώς θα κρίνει για το ποια ομάδα θα ανέβει στην Α2 κατηγορία του Μπάσκετ.

Νικη μεγαλύτερη από 9 πόντους, αλλά και…

Οι Ικαροι χρειάζονται νίκη μεγαλύτερη από 9 πόντους για να πάρουν το 2ο εισιτήριο ανόδου (Το 1ο έχει καπαρώσει ο Τρικούπης). Υπο προϋποθέσεις μπορεί και με απλή νίκη (αρκει να νικήσει η Ευρώπη ’87 την Χαλκηδόνα), οπότε σε τριπλή ισοβαθμία (Ικάρων-Καβάλας-Ευρώπη’87) ευνοείται η ομάδα των Ικάρων.

Κατάμεστο αναμένεται το κλειστό

Παρ’όλη την κρισιμότητα του αγώνα η διοίκηση των Ικάρων βλέπει το παιχνίδι ως μια γιορτή του μπάσκετ και οργανώνει κατάλληλα το παιχνίδι, τόσο από πλευράς κανόνων ασφαλείας, μια και το παιχνίδι αναμένεται να κάνει sold out στα εισιτήρια (Τιμή 5€), όσο και από πλευράς διασκέδασης των θεατών

Ολοι οι σερραίοι φίλαθλοι με κίτρινα μπλουζάκια

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει, όσους  παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των Ικάρων με την Καβάλα. Οι διοίκηση των «κυανοκίτρινων» έχει ετοιμάσει συλλεκτικά T-Shirt για τον «τελικό»  τα οποία και θα μοιράσει στους Σερραίους φιλάθλους.

Τα μπλουζάκια θα έχουν κίτρινο χρώμα και το ανανεωμένο λογότυπο των Ικάρων ενώ την επωνυμία έχει η εταιρεία Crossover.

Tα T-Shirt, θα μοιραστούν σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλλου, με την είσοδο τους στο γήπεδο. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ίκαροι θα ντύσουν τους φιλάθλους τους στα χρώματα του συλλόγου, αφού είναι μια τακτική εμπνευσμένη από τα playoffs του ΝΒΑ και οι Ίκαροι, τόσο σε επίπεδο Ακαδημιών, όσο και σε επίπεδο αντρών την έχουν εφαρμόσει σε όλα τα μεγάλα events, που έχουν διοργανώσει με επιτυχία.

Δύο λεωφορεία από την Καβάλα

Οι φίλοι της Καβάλας θα ταξιδέψουν στις Σέρρες τόσο με τα δικά του ΙΧ, όσο και με την οργανωμένη εκδρομή που ανακοινώθηκε ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα. Μάλιστα δεν θα είναι μόνο ένα λεωφορείο, όπως αρχικά είχε εξαγγελθεί, μιας και από τις πρώτες σχεδόν ώρες της επίσημης ανακοίνωσης οι θέσεις είχαν καλυφθεί. Έτσι δρομολογήθηκε και δεύτερο λεωφορείο, που και αυτό αναμένεται να γεμίσει, μιας και όπως έχει επισημανθεί από την αρχή η εκδρομή είναι δωρεάν και το μόνο που θα πληρώσει ο Καβαλιώτης φίλαθλος θα είναι τα 5 ευρώ για την είσοδο στον αγώνα, που θα γίνεται από την δυτική είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου!

Επειδή αναμένεται να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στο κλειστό των Σερρών και επειδή οι Ικαροι δεν θέλουν να ξεπεράσουν το ανώτατο επιτρεπτό όριο στην παρουσία του κόσμου, η προθεσμία για το κλείσιμο των εισιτηρίων από την πλευρά της Καβάλας έχει οριστεί μέχρι σήμερα Πέμπτη!