Ικαροι-Ποργιόπουλος: «Χώρισαν» σαν δυο φίλοι

Ικαροι-Ποργιόπουλος: «Χώρισαν» σαν δυο φίλοι

Η ομάδα μπάσκετ των Ικάρων με ανακοίνωση τους το πρωί της Πέμπτης 7/6, γνωστοποίησαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον προπονητή Στέργιο Ποργιόπουλο.

Ευχαριστούν τον Σερραίο προπονητή, τον μακροβιότερο στην ιστορία τους, για τη συνεργασία που είχαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ιδιαιτέρως για την συνεισφορά του στην επιστροφή της ομάδας στον δρόμο των επιτυχιών με την άνοδο στην Β΄ Εθνική και την προσπάθεια ανόδου στην Α2.

Η ανακοίνωση της διοίκησης των Ικάρων :

«Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας, με τον προπονητή Στέργιο Ποργιόπουλο. Τα μέλη της διοίκησης των Ικάρων θέλουν να ευχαριστήσουν τον κ. Ποργιόπουλο για την άψογη συνεργασία που είχαν τα τελευταία 4 χρόνια και ιδιαιτέρως για την συνεισφορά του στην επιστροφή της ομάδας στον δρόμο των επιτυχιών με την άνοδο στην Β΄ Εθνική και την προσπάθεια ανόδου στην Α2. Ευχόμαστε στον μακροβιότερο προπονητή των Ικάρων (2011-13 Bench Coach και 2014-2018 Head Coach) καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Στέργιος Ποργιόπουλος: Αποχωρώ «γεμάτος»

Ο έμπειρος προπονητής σχολίασε δτην προσωπική του σελίδα στο facebook τη λύση της συνεργασίας του με τους «κίτρινους» μετά από έξι χρόνια, κάνοντας κι ένα μινι απολογισμό:

«Πάντα πίστευα ότι το πόσο σημαντικό είναι το πως μπαίνεις σε μια ομάδα, άλλο τόσο και πιο πολύ είναι το πως βγαίνεις και τι αφήνεις. Σε ποια αγωνιστική κατάσταση παρέλαβα την ομάδα, μετά τον υποβιβασμό δύο κατηγοριών είναι γνωστό. Στα έξι χρόνια στην ομάδα των Ικάρων είχα την ευλογία μαζί με τους συνεργάτες μου να πετύχω στόχους. Την 3η θέση στην Α2 ως συνεργάτης του Στάθη Καμάρακη. Ως πρώτος προπονητής κατάκτηση πρωταθλήματος Εκασαμαθ εφήβων το 2013-14. Κατάκτηση 2ης θέσης εφήβων Εκασαμαθ τη περίοδο 2015-16. Την 4η στη Γ εθνική τη περίοδο 2015-16 και νίκη στο μπαράζ ανόδου με Διόσκουρους Κοζάνης. Ισοβαθμία στη 1η θέση και άνοδο στη Β εθνική τη περίοδο 2016-17.

Ως νεοφώτιστοι τη φετινή χρονιά ,κατάκτηση 4ης θέσης (με νίκη τη τελευταία αγωνιστική με Καβάλα θα εξασφαλίζαμε την απευθείας άνοδο)και συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου για την Α2. Κοινός παρανομαστής όλης αυτής της πορείας ήταν η προσήλωση όλων μας στο στόχο(βήμα-βήμα), με έμφαση πάντα στην άμυνα και το οικογενειακό κλίμα στο στενό πυρήνα της ομάδας. Φυσικά για να γίνουν όλα αυτά χρειάζονταν και η διοίκηση που τα στήριξε. Φεύγω «γεμάτος» .

Φωτογραφικό αφίερωμα από την συνεργασία Ικάρων-Ποργιόπουλου τους τελευταίους δώδεκα μήνες

[justified_image_grid facebook_id=113233932096891 facebook_album=1720951967991738 facebook_image_size=larger]