Ίκαροι Σερρών: Προσπάθεια στήριξης των επιχειρήσεων και των προϊόντων του νομού Σερρών

Ικαροι-σήμαTo  σωματείο μπάσκετ των Ικάρων εκπονεί κάθε χρόνο προγράμματα κοινωνικής μέριμνας που περιλαμβάνουν ενημερωτικές ημερίδες, συμμετοχή σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις κ.α.     Όπως μας ενημερώνει με δελτίο τύπου:  Ένα κομμάτι του φετινού προγράμματος έχει ως στόχο την στήριξη των επιχειρήσεων και των προϊόντων του νομού Σερρών φέρνοντας σε άμεση επαφή τους Σερραίους επιχειρηματίες, έμπορους, ελεύθερους επαγγελματίες με τα περίπου εκατό ενεργά μέλη του συλλόγου, τους περίπου 300 αθλητές όλων των ηλικιών αλλά και τους διακόσιους και πλέον κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Το πρόγραμμα προβλέπει την παροχή οποιασδήποτε έκπτωσης, σε προϊόντα ή υπηρεσίες στα μέλη και τους αθλητές  του Σωματείου καθώς και στους κατόχους διαρκείας  μέχρι τις 15 Ιουνίου  2014 η οποία και θα αποδίδεται με την επίδειξη της κάρτας μέλους ή της κάρτας διαρκείας. Οι επιχειρήσεις που θα εντάσσονται , θα ανακοινώνονται από την  ιστοσελίδα του συλλόγου , με   δελτία τύπου και φυσικά απευθείας στα μέλη του συλλόγου.

Η πρώτη ,πιλοτική, εφαρμογή του προγράμματος θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο αφού ολοκληρωθούν οι νέες εγγραφές των Ακαδημιών μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  στείλουν κατευθείαν  στο press@ikaroibc.gr με e-mail τα στοιχεία της εταιρείας τους και τις εκπτώσεις που προσφέρουν.