ΙΚΑΡΟΙ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ 70-57: Πρώτη νίκη καθώς «Το πάθημα έγινε μάθημα»!

ΙΚΑΡΟΙ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ 70-57: Πρώτη νίκη καθώς «Το πάθημα έγινε μάθημα»!

Ικαροι-καλ-2014Έβαλαν μυαλό οι παίκτες των Ικάρων κόντρα στην Σταυρούπολη και πήραν την πρώτη νίκη εντος έδρας με σκορ 70-57, παίζοντας ωραίο μπάσκετ κατά διαστήματα. Οι παίκτες του Στέργιου Ποργιόπουλου ανταποκρίθηκαν στον κρίσιμο αγώνα με τον ΚΑΟΣ για την συνέχεια του συλλόγου στο πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κατακτώντας μια σημαντική νίκη τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

Το πάθημα στον αγώνα με τον Ζέφυρο, οπού τότε οι «κυανοκίτρινοι» είχαν πάρει μεγάλη διαφορά στο α΄ μέρος αλλά την πέταξαν στα «σκουπίδια» μέχρι το τέλος του αγώνα μένοντας από δυνάμεις και χάνοντας αυτή την φορά έγινε μάθημα και όταν οι Ίκαροι πάτησαν γκάζι αυτό έμεινε κολλημένο μέχρι το τέρμα.

Η αμυντική λειτουργία δούλεψε σωστά αυτή την φορά επιβραβεύοντας έτσι και τον coach για την δουλειά του και την επιμονή του στις προπονήσεις αλλά παράλληλα έδωσε και την δυνατότητα για καλύτερες επιθέσεις, με ξεκούραστα και ελεύθερα σουτ που δημιούργησαν διαφορά ασφαλείας για τους Ικάρους από το ημίχρονο.

Πλέον απομένουν δυο αγώνες μέχρι το τέλος της χρονιάς και η ομάδα προσβλέπει στο καλύτερο δυνατό, έχοντας έναν αγώνα εκτός έδρας με την Ελευθερούπολη που είναι ίδιας δυναμικότητας ενώ κλείνει η χρονιά στις 21/12 κόντρα στον Ιωνικό Ιωνίας στο ΔΑΚ Σερρών, μια ομάδα με καλό πλασάρισμα στην βαθμολογία μέχρι στιγμής.  

Οι Αριθμοί:

Δεκάλεπτα: 14-12, 32-22, 50-36, 70-57

Διαιτητές: Tσιαπλής – Παπανικολάου

ΊΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Ποριόπουλος): Στογίλκοβιτς 5(1), Γρίψιος 19(1), Τράκας 11(2), Χορτομάρης 5, Γκουτζιάς 4, Παπαδόπουλος 5, Δημητράκας 2, Βουρλίδας, Καλογεράτος  19(3), Φραγκούλης, Κάτος.

ΚΑΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τσακίρης): Κοτσάμπασης 4, Μαστοράκης 1, Παπανικολάου 12(4), Ζηκούλης 15(2), Τσαβλίδης 3(1), Στάσας 5, Μπακαβός 2,  Δελόγλου, Σιδηρόπουλος 14, Σπανός, Χεμπεκίδης 1.