ΙΚΑΡΟΙ: Τα παιδιά θέλουν την «κούπα» για να πετάξουν πιο…ψηλά!

ΙΚΑΡΟΙ: Τα παιδιά θέλουν την «κούπα» για να πετάξουν πιο…ψηλά!

Η παιδική ομάδα μπάσκετ των Ικάρων, διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλητή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής σήμερα Σάββατο 1 Απριλίου στις 16:30 μμ. Ο τελικός της διοργάνωσης πραγματοποιηται στη Ξάνθη Γήπεδο Ευμοίρου Ξάνθης “Χριστίνα Χριστοδούλου”

Η ξέφρενη πορεία της ομάδας του Νίκου Αθανασίου, που φέτος δεν έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι (17-0), έκαναν επίδειξη δύναμης κερδίζοντας με 76-46 στον ημιτελικό την Ξάνθη το περασμένο Σάββατο.

Με νίκη στο παιχνίδι προκρίνεται  στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.

Διανυκτέρευση της ομάδας στην Ξάνθη

Η διοίκηση των Ικάρων θέλοντας να επιβραβεύσει τα παιδιά για την πορεία της ομάδας αλλά και επιθυμώντας να τους στηρίξει με όλους τους τρόπους φρόντισε η αποστολή να ταξιδέψει παραμονές αγώνα και να διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Ξάνθης.

Μάλιστα επικεφαλής της αποστολής είναι ο πρόεδρος του συλλόγου Άρης Αθανασιάδης που μαζί με τον Γιάννη Δεσποτίδη στέλνουν το μήνυμα ότι δίνουν τμήματα υποδομής την πρώτη θέση των προτεραιοτήτων του σωματείου.

ΔΩΡΕΑΝ λεωφορείο για την Ξάνθη

Οι Ίκαροι έκαναν κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο των Σερρών κι έτσι θα υπάρχει  δωρεάν μετακίνηση με λεωφορείο για το παιχνίδι.  Η αναχώρηση είναι στις 14:00 μ.μ. από το θεατράκι (δίπλα από το 8ο Δημοτικό Σχολείο).