Ηλίας Γκότσης: Σεπτέμβιο ξεκινούν οι ασφαλτοστρώσεις κεντρικών δρόμων στη πόλη των Σερρών – Ποιοι δρόμοι έχουν… προτεραιότητα

Ηλίας Γκότσης: Σεπτέμβιο ξεκινούν οι ασφαλτοστρώσεις κεντρικών δρόμων στη πόλη των Σερρών – Ποιοι δρόμοι έχουν… προτεραιότητα

Στις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων του Δήμου Σερρών στους οδούς της πόλης, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε τη Δευτέρα (22/8) ο αντιδήμαρχος Εργων Υποδομών και καθημερινότητας Ηλίας Γκότσης.

Οι δρόμοι που είναι σε πρώτη προτεραιότητα για ασφαλτόστρωση, σύμφωνα με τον κ. Γκότση είναι  οι οδοί Τσαλοπούλου, Ιωνος Δραγούμη, Εθνικής Αντίστασης και Αγίου Αντωνίου.

Ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι θα συνεχιστούν οι επιδιορθώσεις στο οδόστρωμα και άλλων δρόμων της πόλης, ανάλογα με το πρόβλημα.

 

Απάντηση στο … facebook για το υλικό επίστρωσης των δρόμων

Οσο αναφορά τα όσα λέγονται για την επίστρωση με φωτοκαταλυτικό υλικό των δρόμων στις περιοχές των βιοκλιματικών αναπλάσεων στη πόλη των Σερρών, ο κ. Γκότσης μέσω της ιστοσελίδας του στο Facebook απάντησε στους ακολούθους του ότι:

Η επίστρωση των δρόμων με το φωτοκαταλυτικο υλικό βρίσκεται στο τέλος ! Το υλικό αυτό έχει την ιδιότητα να απορροφά την θερμότητα και να μειώνει την θερμοκρασία ! Δεν χάνει την ιδιότητα του από το μαύρο που αφήνουν τα λάστιχα των αυτοκινήτων ! Με ένα πλύσιμο επανέρχεται στην αρχική του μορφή ! Είναι ενα υλικό που εφαρμόζεται για πρώτη φορά ! Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών για την ταλαιπωρία! Πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα θα τους αποζημιώσει!!!!