ΣΙΝΕΜΑ-ΚΡΟΝΙΟ: Οι ταινίες της εβδομάδας

ΣΙΝΕΜΑ-ΚΡΟΝΙΟ: Οι ταινίες της εβδομάδας

 ΣΙΝΕΜΑ ΚΡΟΝΙΟ

 

Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 1 – ΣΕΡΡΕΣ – ΤΗΛ. 2321022430

Από Πέμπτη 21/9/17 έως Τετάρτη 27/9/17 προβάλλονται οι ταινίες:

EMOJI, Η ΤΑΙΝΙΑ

Προβολές: Καθημερινά μια προβολή στις 5.30 μ.μ. μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

  • Σκηνοθεσία: Τόνι Λεόντίς.
  • Ακούγονται οι φωνές των: Δημήτρη Μακαλιά, Δημήτρη Μαριζά, Αφροδίτης Αντωνάκη, Τάνιας Μπρεάζου, Πάνου Σουρούνη, Χρήστου Συριώτη, Μαίρης Ρετσίνα, Πέτρου Δαμουλή, Σοφίας Τσάκα, Ανδρέα Ευαγγελάτου, Μαρίας Ζερβού, Αντώνη Θυσιάδη, Γιώργου Αργύρη.
  • Διάρκεια: 86 λεπτά. 
  • Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια.
  • Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο.

Περίληψη:

Το Emoji, η Ταινία ξεκλειδώνει τον μυστικό κόσμο που βρίσκεται μέσα στο smartphones, κρυμμένος στο app της Τεξτόπολης. Εκεί κατοικούν όλα τα emojis, τα οποία ελπίζουν πως κάποτε θα επιλεχτούν από τον χρήστη.

Σε αυτό τον κόσμο, κάθε emoji έχει μια μοναδική και συγκεκριμένη έκφραση στο πρόσωπό του- εκτός από τον Τζιν, ένα υπερκινητικό emoji που έχει γεννηθεί χωρίς φίλτρο και μπορεί να πάρει πολλές και διαφορετικές εκφράσεις. Αποφασισμένο να γίνει κανονικό όπως τα υπόλοιπα, ο Τζιν ζητάει την βοήθεια του Κόλλα-Πέντε, του καλύτερού του φίλου και της μυστηριώδους χάκερ Ατίθασης.

Μαζί θα ζήσουν μια επική και ανεπανάληπτη περιπέτεια, αφού θα επισκεφθούν διάφορα applications -το καθένα από τα οποία έχει τον δικό του διασκεδαστικό κόσμο-, προσπαθώντας να ανακαλύψουν τον Κώδικα που θα επισκευάσει τον Τζιν. Αλλά όταν ένας μεγαλύτερος κίνδυνος απειλεί τα smartphones, τότε η μοίρα όλων των emojis εξαρτάται από τους τρεις φίλους, που πρέπει να σώσουν τον κόσμο (τους) πριν αυτός καταστραφεί.

KINGSMAN: Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Προβολές: Καθημερινά δύο προβολές στις 7.30 μ.μ. στις 10.00 μ.μ.

  • Σκηνοθεσία: Μάθιου Βον.
  • Πρωταγωνιστούν: Κόλιν Φερθ, Τζούλιαν Μουρ, Τάρον Έγκερτον, Μαρκ Στρονγκ, Χάλι Μπέρι, μαζί τους και οι: Σερ Έλτον Τζον, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Τζεφ Μπρίτζες.
  • Διάρκεια: 123 λεπτά. 
  • Κατηγορία: Κωμική περιπέτεια.
  • Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο άνω των 15.

 

.Περίληψη: Όταν καταστρέφονται τα κεντρικά τους γραφεία και ο κόσμος βρίσκεται σε ομηρία, το ταξίδι τους, τους οδηγεί στην ανακάλυψη ενός οργανισμού κατασκοπίας στην Αμερική με το όνομα Statesman, η ίδρυση του οποίου συμπίπτει χρονικά με την ίδρυση του δικού τους οργανισμού.

Σε μια νέα περιπέτεια που δοκιμάζει τις αντοχές και την εξυπνάδα των πρακτόρων τους στα άκρα, αυτές οι δύο ελίτ μυστικές οργανώσεις συνεργάζονται για να εξουδετερώσουν τον αδίστακτο, κοινό εχθρό τους, προκειμένου να σώσουν τον κόσμο, μια διαδικασία που έχει αρχίσει να γίνεται συνήθεια στον Έγκσι.

 

Γράψτε το σχόλιό σας...