Ιστορική πολιτική κοπή πίτας στην… Καλαμπάκα

Μήνυμα ενότητας για νέο πολιτικό ξεκίνημα στην πίτα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Ιστορική πολιτική κοπή πίτας στην… Καλαμπάκα

Με μηνύματα συσπείρωσης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, πολιτική εκδήλωση και κοπή βασιλόπιτας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Τρικάλων,  παρουσία ιστορικών πολιτικών στελεχών του νομού.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε παραδοσιακό  ξενοδοχείο κάτω από τα Μετέωρα και τα μηνύματα που στάλθηκαν από την πόλη της Καλαμπάκας,προς πολλαπλές κατευθύνσεις ήταν αρκετά και ουσιαστικά για την ανοδική πορεία της .Η πίτα κόπηκε  από κοινού από τα τέσσερα στελέχη της Δημ. Συμπαράταξης.

Οι εκπρόσωποι ήταν οι:

Παύλος Χρηστίδης, Πασχάλης Τόσιος, ο Θωμάς Ψύρας  και ο κ. Καρκανιάς Γιώργος από την Κίνηση Πολιτών.

Οπως αναφέρουν σε ανακοίνωση που μας κοινοποιήθηκε :

Ήταν όλοι εκεί. Παλαιά  αλλά και πολλά νεότερα μέλη,τα οποία στην ουσιαστική κομματική διαδικασία που προηγήθηκε έθεσαν καίρια ζητήματα για την Παράταξη.Σκοπός των παρεμβάσεων, όπως αναφέρθηκε με πνεύμα συσπείρωσης και αυτοπεποίθησης, η κατάρτιση ενός ρεαλιστικού σχεδίου για “ένα καλύτερο αύριο που δεν αργεί” ,με σεβασμό στο παρελθόν,το πρόσφατο και το απώτερο.

¨Υπερασπιζόμαστε όλοι πλέον σήμερα,από κοινού τις σωτήριες προσπάθειες κατά  το κρίσιμο διάστημα διάσωσης της χώρας. Τώρα που επικρατούν οι ψύχραιμες φωνές και καταρρέουν τα μυθεύματα, πιάνουμε από την αρχή το νήμα με αισιοδοξία,αποφασιστικότητα και αλληλοσεβασμό” τόνισε στη δευτερολογία του ο Πασχάλης Τόσιος.