Κ.Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας» όσοι δεν πληρώνουν στο μετρό!!! (Ηχητικό)

Κ.Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας» όσοι δεν πληρώνουν στο μετρό!!! (Ηχητικό)

Ο Υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής σε συνέντευξή του στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ αναφερόμενος στο φαινόμενο της επιβίβασης στο μετρό χωρίς την πληρωμή του κομίστρου, ο κ. Καραμανλής, δεν αυτοπεριορίστηκε καθόλου.

Σε μία από τις πρώτες του συνεντεύξεις, υποδεικνύει σε όποιον μπαίνει στο μετρό χωρίς εισιτήριο ότι πρέπει να νιώθει ως «απόβρασμα της κοινωνίας». Μάλιστα, τόνισε ότι το υπουργείο του θα οργανώσει και καμπάνια προκειμένου να κάνει τους πολίτες που μπορεί να μην έχουν το απαραίτητο (διόλου ευκαταφρόνητο) ποσό, να νιώθουν ως… «αποβράσματα».

«Αυτό που σκεφτόμαστε να κάνουμε, είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί στη Γαλλία και στην Αμερική, είναι να υπάρξει μια πολύ μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για τους λεγόμενους τζαμπατζήδες. Το ζήτημα δεν είναι να έρθω εγώ να σε πιάσω, το ζήτημα είναι ότι ο ίδιος ο άνθρωπος που κάνει αυτή την πράξη πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε τσάμπα στο μετρό».

Ηχητικό από την συνέντευξη στον ΣΚΑΙ στον Άρη Πορτοσάλτε


Σ.σ. Μήπως τα λεφτά που θα ξοδέψει στη διαφήμιση ο νέος Υπουργός Μεταφορών θα ήταν καλύτερα να τα διαθέσει στα «αποβράσματα της κοινωνίας» για την μετακίνησή τους, μια και τα «αποβράσματα» ουδόλως θα δώσουν σημασία στην διαφημιστική καμπάνια, αφου «ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος»

Κ. Αχ. Καραμανλής: Λανθασμένη κι άστοχη έκφραση