Και το όνομα αυτής ΠΑΕ Πανσερραϊκός …1964!

Και το όνομα αυτής ΠΑΕ Πανσερραϊκός …1964!

panserraikos_1964Ολοκληρώθηκε η ΓΣ του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ το απόγευμα της Τετάρτης 24/6/2015 που είχε ως μοναδικό θέμα τη σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΠΑΕ) η οποία θα αναλάβει και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Αποφασίστηκε η νεα ΠΑΕ να ονομαστεί ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 1964 (αφού η ΠΑΕ Πανσερραϊκός είναι υπο εκκαθάριση ακόμη).

Το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο θα είναι 309.000€ (διαιρεμένο σε 10.300 μετοχές). Η κάθε μετοχή θα στοιχίζει 30 ευρω και οι ελάχιστες μετοχές που θα μπορεί να αγοράσει κάποιος θα είναι 150. Δηλαδή 4.500 ευρω.

Την δυνατότητα να αγοράσουν μετοχές έχουν μόνο μέλη του ερασιτέχνη και μόνο σε περίπτωση που μέσα στο χρονικό διάστημα των 15 ημερών δεν καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο, θα απευθυνθεί πρόσκληση συμμετοχής.

Οι άνθρωποι που  διοικούσαν την ομάδα πέρυσι και την οδήγησαν απο τη Γ’ Εθνική στη Β’, εχουν εκφράσει την επιθυμία να καλύψουν το μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ.

Η πενταμελής επιτροπή που ορίστηκε για να κινήσει τις διαδικασίες δημιουργίας της νέας ΠΑΕ  αποτελείται από τους κ.κ. Πυρινή, Τσιότσιαλα, Θεοδωρίδου, Τατιτζικίδου, και Εμμανουηλίδου

Η επομενη ΓΣ θα πραγματοποιηθεί στις 13 ή 14 Ιουλιου, όταν θα έχει οριστικοποιηθεί και η μετοχική σύνθεση της νέας ΠΑΕ.