Κάλεσμα ενεργού συμμετοχής από την ΟΕΒΕΣ Σερρών

Κάλεσμα ενεργού συμμετοχής από την ΟΕΒΕΣ Σερρών

Κοτσαμπάς-ΟΕΒΕΣ-ΕΒΕΣ«Όποιος θέλει να λέγεται μέλος ΔΣ Σωματείου ή Ομοσπονδίας πρέπει να είναι ενεργός. Οι υπόλοιποι να πάνε στα σπίτια τους». Μ’ αυτή τη φράση, οι Ομοσπονδίες επαγγελματοβιοτεχνών Αν. Μακεδονίας – Θράκης (και η ΟΕΒΕΣ Σερρών), απευθύνουν κάλεσμα στα μέλη τους για συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 24/11/2014 στην Καβάλα, όπου θα συζητήσουν τα προβλήματα και για τους τρόπους αντίδρασης στα εξουθενωτικά μέτρα που επιβάλλονται από την Κυβέρνηση, γι’ αυτό και καλούν τα μέλη τους να μην αδιαφορούν, αλλά να συμμετάσχουν ενεργά. Αναλυτικά στην ανακοίνωση τους αναφέρουν:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,
Διανύοντας την αποκορύφωση (ίσως;;;) της ανθρωπιστικής πλέον κρίσης που εξελίσσετε στην Χώρα μας και ειδικότερα στην περιοχή μας, η ΓΣΕΒΕΕ θα πραγματοποιήσει τοπικές συγκεντρώσεις ενημέρωσης των μελλών μας ανά την Ελλάδα, με σκοπό να συσπειρωθούμε όλοι και να αντιδράσουμε στα βάρβαρα, αντιλαϊκά, εξουθενωτικά, αντισυνταγματικά και ότι άλλο χαρακτηρισμό θέλει ο καθένας να χρησιμοποιήσει για τα μέτρα που είναι στις πλάτες μας.
Στην περιφέρεια μας η συγκέντρωση θα γίνει στην Καβάλα την Δευτέρα 24/11/2014 και ώρα 18.00 στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καβάλας και η συμμετοχή ΟΛΩΝ ΜΑΣ θεωρείτε επιβεβλημένη!!!
Στο πλαίσιο αυτό και για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών μας, σας γνωρίζουμε ότι θα μισθωθούν λεωφορεία για την μεταφορά προς και από την Καβάλα. Ως εκ τούτου σας παρακαλούμε όπως άμεσα και όχι αργότερα από την Τετάρτη 19/11/2014 να δηλώσετε ονομαστικά τη συμμετοχή σας στις τοπικές Ομοσπονδίες που ανήκετε, με σκοπό να μισθωθούν τα ανάλογα λεωφορεία.
Σημειώστε ότι τα λεωφορεία θα μισθωθούν από τη ΓΣΕΒΕΕ μόνο στην περίπτωση που θα είναι γεμάτα, οπότε και θα πρέπει στο λόγο μας να είμαστε συνεπείς.
Τέλος, στα πλαίσια ανάληψης των ευθυνών μας ως εκπρόσωποι των συναδέλφων μας και όχι ως πρόεδροι, γραμματείς και φαρισαίοι οι οποίοι καταλαμβάνουμε μόνο τις θέσεις και τίποτε άλλο, ΜΑΣ καλούμε όλους να συμμετέχουμε ενεργά τόσο στην συγκέντρωση στην Καβάλα την 24/11/2014, όσο δε και σε οποιαδήποτε άλλη συγκέντρωση ή δράση με σκοπό να αλλάξουμε επιτέλους την πολιτική που ασκείτε σε βάρος μας.
Συνάδελφοι τα ψέματα τελείωσαν από καιρό!!! Όποιος θέλει να λέγεται μέλος ΔΣ Σωματείου ή Συλλόγου ή Ομοσπονδίας θα πρέπει να είναι ενεργός. Οι υπόλοιποι να πάνε στα σπίτια τους και να καθηλωθούν στους καναπέδες τους. Να μετρηθούμε και μια φορά για να δούμε τελικά πόσους υπερασπιζόμαστε, για πόσους τρέχουμε και αγωνιούμε.
Αναμένοντας την ανταπόκριση όλων σας».

Την επιστολή υπογράφουν οι πρόεδροι των ΟΕΒΕ ΑΜΘ  Όθων Μουρμούρης,Αθανάσιος ΜπέλλαςΠαναγιώτης ΑρσονιάδηςΓεώργιος Μπατζακίδης,Ανέστης ΒαφειάδηςΣωτήριος Κοτσαμπάς.