Κάλεσμα των Ικάρων για τον αγώνα κόντρα στην Αγία Παρασκευή

Λαύριο-Ικαροι-πανηγυρισμοί_LΗ ομάδα μπάσκετ των Ικάρων Σερρών, προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας μας, αλλά και όλους τους φίλους του μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας για τον αγώνα που δίνει το Σάββατο 2/2/2013 στις 17:00 με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.

 Οι Ίκαροι φιλοδοξώντας σε ακόμα καλύτερη πορεία από αυτή του α’ γύρου στο φετινό πρωτάθλημα, προσκαλούν όλο τον κόσμο των «κυανοκίτρινων», αλλά και τον απλό φίλαθλο του αθλήματος να δώσει μαζικά τα παρόν στο ΔΑΚ Σερρών και να ωθήσει την ομάδα μας στην πρώτη εντός έδρας νίκη για τον β’ γύρο, στηρίζοντας την προσπάθεια για διάκριση.

“Η βιτρίνα του Σερραϊκού μπάσκετ  και κατ’ επέκταση κορυφαία ομάδα του Σερραϊκού αθλητισμού τα τελευταία χρόνια, είναι οι ΙΚΑΡΟΙ, που αξίζουν της συμπαράστασης, σύμπασας της αθλητικής οικογένειας των Σερρών, ανεξαρτήτου αθλήματος. Ας κάνουμε τα απογεύματα Σαββάτου, «κυανοκίτρινα» και μπασκετικά! Το αξίζει η ομάδα μας, το αξίζει η περιοχή μας