Κάλεσμα του ΕΒΕΣ στις σερραϊκές επιχειρήσεις για συμμετοχή στην 81η ΔΕΘ – Προνομιακές τιμές για τα μέλη

Κάλεσμα του ΕΒΕΣ στις σερραϊκές επιχειρήσεις για συμμετοχή στην 81η ΔΕΘ – Προνομιακές τιμές για τα μέλη

Ύστερα από την πολύ επιτυχημένη παρουσία του Ν. Σερρών στην 80Η ΔΕΘ,  το Επιμελητήριο Σερρών συμμετέχει στην επικείμενη 81Η ΔΕΘ (10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016 στη Θεσ/νίκη) και αναμένεται να «δηλώσει» εκεί την επιχειρηματική, τουριστική, πνευματική και πολιτιστική του παρουσία.

Στην καρδιά της Βορείου Ελλάδος, για μία ακόμη χρονιά, στο μεγαλύτερο οικονομικό γεγονός της χώρας, στην 81η Δ.Ε.Θ. 2016, επιδιώκουμε ο Νομός μας να δώσει ακόμα πιο δυναμικό «παρών», στο Κεντρικό περίπτερο 12 της Δ.Ε.Θ.,το οποίο εξασφαλίζουμε από τη Διοίκηση της ΔΕΘ τα τελευταία χρόνια αποκλειστικά για τα μέλη του Επιμελητηρίου Σερρών για την καλύτερη δυνατή προβολή των επιχειρήσεών μας.

Στόχος

Στόχος μας είναι στο περίπτερό μας οι επισκέπτες να βρίσκουν ό,τι παράγει ο ευλογημένος σερραϊκός κάμπος, ό,τι κατασκευάζει και παρασκευάζει το μεράκι,  η τέχνη αλλά και η χρήση της υψηλής τεχνολογίας της σερραϊκής μεταποίησης, ό,τι εμπορεύματα υψηλής ποιότητας επιλέγουν και μεταπωλούν και όλες τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που παρέχουν οι σερραϊκές επιχειρήσεις, σε συνδυασμό με την ανάδειξη και προβολή του πλούσιου τουριστικού προϊόντος των Σερρών (αρχαιολογικό, ιστορικό, εκκλησιαστικό, φυσικό, οικολογικό κλπ).

Η ανάπτυξη του τόπου μας, ιδιαίτερα στην παρούσα οικονομική συγκυρία, στη σημερινή δύσκολη εποχή, περνά μέσα από την προβολή και εξωστρέφεια των προϊόντων, εμπορευμάτων και υπηρεσιών των επιχειρήσεων της περιφέρειας.

Δηλώσεις συμμετοχής 

Σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο σερραϊκό περίπτερο 12 στην 81η Δ.Ε.Θ. 2016, έως την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016,  συμπληρώνοντας και υπογράφοντας τη συνημμένη Δήλωση Συμμετοχής μεταξύ της επιχείρησής σας και της Δ.Ε.Θ.- HELEXPO, προσκομίζοντάς την σε πρωτότυπη μορφή στο Επιμελητήριο (όπου μπορείτε επίσης να προσέλθετε για να την συμπληρώσετε). Κόστος Ενοικίασης Χώρου:  Το Επιμελητήριο έχει εξασφαλίσει έκπτωση από τις αρχικές τιμές της Δ.Ε.Θ. και συγκεκριμένα σχετικά με την τιμή ανά τ.μ. πλήρως εξοπλισμένου stand θα ενημερωθείτε σε λίγες ημέρες. 

To Stand  περιλαμβάνει:

 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Περιλαμβάνει: διαχωριστικά, μετόπη με την επιγραφή του εκθέτη, αριθμό του stand, μοκέτα, 1 γραφείο, 1 τραπεζάκι, 3 καρέκλες, γενική καθαριότητα και μια πρίζα, δέκα ηλεκτρικά σποτ, κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. (Υπενθυμίζεται ότι η περσινή χρέωση για την ενοικίαση του περιπτέρου μαζί με τον πλήρη εξοπλισμό του ανερχόταν στο ποσό των 80 ευρώ / ανά τετραγωνικό μέτρο)

Ελάχιστος χώρος ενοικίασης: 6 τ.μ.

Καλύπτονται από το Επιμελητήριο:  Δικαιώματα εγγραφής και επιπλέον κόστη προβολής και παράλληλες εκδηλώσεις.

Αγαπητά Μέλη,

 Λόγω της μεγάλης ζήτησης που παρατηρείται φέτος, σας καλούμε να δηλώσετε εγκαίρως (έως την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016) τη συμμετοχή σας στην 81η Δ.Ε.Θ. 2016 προκειμένου να εξασφαλίσετε την παρουσία και προβολή της επιχείρησής σας στο μεγαλύτερο οικονομικό γεγονός της χώρας μας !

 Πληροφορίες: Αλεξάνδρα Ελευθεριάδου, τηλ: 2321099744 – 2321099723.