Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Ασημένιες και χάλκινες οι «γοργόνες» του ΜΓΣ Πανσερραϊκός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

3ος στην Γενική Βαθμολογία των συλλόγων από όλη την Ελλάδα

Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Ασημένιες και χάλκινες οι «γοργόνες» του ΜΓΣ Πανσερραϊκός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Με την κατάκτηση ενός ασημένιου μεταλλίου από τα κορίτσια του ΜΓΣ Πανσερραϊκός στον πρώτο τελικό της διοργάνωσης, αυτόν του Κόμπο, και ενός χάλκινου στο ομαδικό, καθώς και την κατάκτηση της 3ης θέσης στην γενική κατάταξη των συλλόγων, ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης Κορασίδων Β‘, την Κυριακή (8/7), στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου.

Το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Κόμπο πήρε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης και το χάλκινο ο ΚΟ Ηρακλείου.

Τα αποτελέσματα με τις τρεις πρώτες στον Τελικό του Κόμπο, στην Αγωνιστική 4άδα και στις Φιγούρες:

ΚΟΜΠΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

  1. ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Σωτηρία Γκανά, Αποστολία Δούνια, Χριστίνα Ζαγγάνα, Αικατερίνη Μανασάκη, Παναγιώτα Μάρα, Ζαφειρία Μουρατίδη, Βαϊα Παπαγιαννάκη, Ιωάννα Σακέλλη, Παρασκευή Τέγου, Λυδία Τορνάρη) 68,0000 β.
  2. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Θάλεια Δάμπαλη, Ελεονώρα Καραμανίδου, Εστέλλα Καραμανίδου, Στέλλα Κωνσταντινίδου, Αθανασία Μάγειρα, Θέκλα Οινονομοπούλου, Κωνσταντίνα Σαββοπούλου, Μαρία Τρεβλοπούλου, Ευδοκία Ειρήνη Φλαμούρη, Αννέτα Ψάρρα, αναπλ. Χριστίνα Ανδριτσάκη, Κωνσταντίνα Δάμπαλη) 67,7667 β.
  3. ΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Μαρίνα Βάγκε, Ευαγγελία Βαρδιαμπάση, Εβελίνα Κατσουνάκη, Άρτεμις Κουτράκη, Ελένη Κουτράκη, Αικατερίνη Κώτη, Ναυσικά Ιοκάστη Κώτη, Άρτεμις Ξημέρη, Ελένη Ρουβάκη, Μελίνα Σκευάκη, αναπλ. Στυλιανή Παντέρη, Ελένη Φουντουλάκη) 64,9333 β.

Αγωνιστική 4άδα:

  1. ΗΡΑΚΛΗΣ (Ανδριάνα Αϊβαζίδη, Αναστασία Καραγιάννη, Χριστίνα Μάνου, Αριάδνη Μασμανίδου) 52,5000 β.
  2. ΠΑΟΚ (Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη, Άννα Μαρία Σδράλια – Γκουράν, Μαρία Ιωάννα Τσαπακίδου) 50,0333 β.
  3. ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Ελένη Αλχανάτη, Μαρία Ιώνη Γερακίου, Νικολίνα Γεωργακάκη) 48,9667 β.

Φιγούρες:

  1. Αικατερίνη Μανασάκη (ΑΝΟ Μεταμόρφωσης) 69,9304 β.
  2. Γλυκερία Ταραζά (Ωρίωνας) 68,8008 β.
  3. Αγγελική Τζατζιμάκη (ΝΟ Χανίων) 67,7592 β.

Χάλκινο στο Ομαδικό και 3η θέση στους Συλλόγους

Το χάλκινο στο Ομαδικό, πήραν τα κορίτσια του ΜΓΣ  Πανσερραϊκός με 64,3781 την Κυριακή(8/7), δεύτερη ημέρα των αγώνων, με πολύ μικρή διαφορά από τον δεύτερο ΚΟΗ  (64,3933 β). Το χρυσό πήραν τα κορίτσια του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 66,1926 β.

Την ομάδα αποτελούσαν οι Δάμπαλη Θάλεια, Καραμανίδου Ελεωνόρα, Καραμανίδου Εστέλλα, Κωνσταντινίδου Στέλλα, Μάγειρα Αθανασία, Τρεβοπούλου Μαρία, Φλαμούρη Ευδοκία-Ειρήνη, Ψαρρά Αννέτα, Οικονομοπούλου Θέκλα και Σαββοπούλου Κωνσταντίνα

Την 3η θέση στην γενική βαθμολογία των Συλλόγων κατέκτησανοι γοργόνες του ΜΓΣ Πανσερραϊκός με 75 βαθμούς. Τα Σκαθάρια του ΑΝΟΜ πρώτευσαν με 98 βαθμούς, ενώ κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια και στους τέσσερις τελικούς του πρωταθλήματος, καθώς μετά την κατάκτηση του χρυσού στο Κόμπο το Σάββατο, ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου την Κυριακή στο Ντουέτο, στο Ομαδικό και στο Σόλο. Τη 2η θέση στη Γενική Βαθμολογία πήρε ο ΚΟΗ με 79 β. ενώ 4ος κατετάγει ο ΝΟ Χανίων, και  5ος ο Ωρίωνας.