Καλλιτεχνική Κολύμβηση-ΜΓΣ Πανσερραϊκός: Χρυσές Δάμπαλη-Καραμανίδου – Χάλκινο στο ομαδικό!!!

Καλλιτεχνική Κολύμβηση-ΜΓΣ Πανσερραϊκός: Χρυσές Δάμπαλη-Καραμανίδου – Χάλκινο στο ομαδικό!!!

Ο Πανσερραϊκός και ο ΝΟ Χανίων ήταν οι πρωταγωνιστές στους δύο τελικούς (Ντουέτου και Ομαδικού αντίστοιχα) των Χειμερινών Αγώνων Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) κολύμβησης Κορασίδων Β’ που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (17/2) το βράδυ στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, με την κατάκτηση των δύο χρυσών μεταλλίων σε αυτούς.

Χρυσό ντουέτο

Συγκεκριμένα, στον Τελικό του Ντουέτου, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Θάλεια Δάμπαλη – Εστέλλα Καραμανίδου (αναπλ. Κωνσταντίνα Σαββοπούλου) του Πανσερραϊκού. Το ασημένιο πήραν οι Ηλιάνα Μήτση – Αντωνία Μπόκου (αναπλ. Ιωάννα Μακρινάκη) του ΝΟ Χανίων και το χάλκινο οι Σωτηρία Γκανά – Βασιλική Τσαραμπουλίδου του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης.

Οι Σερραίες αθλήτριες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο με διαφορά περισσότερο από δύο βαθμούς από τις δεύτερες, δείχνοντας την αρτιότητα της εκτέλεσης του προγράμματος τους.

Αντίθετα στο ομαδικό έχασαν την δεύτερη θέση για μόλις 4 δέκατα της βαθμολογίας.

Χάλκινο στο ομαδικό

Στον τελικό του Ομαδικού, στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν με το χρυσό μετάλλιο τα κορίτσια το ΝΟ Χανίων, το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι κοπέλες του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, ενώ το χάλκινο πήρε ο Πανσερραϊκός.

Τα αποτελέσματα με τις τρεις πρώτες και τις βαθμολογίες τους στους δύο τελικούς:

ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

  1. Θάλεια Δάμπαλη – Εστέλλα Καραμανίδου, αναπλ. Κωνσταντίνα Σαββοπούλου (ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ) 71,4927 βαθμούς
  2. Ηλιάνα Μήτση – Αντωνία Μπόκου, αναπλ. Ιωάννα Μακρινάκη (ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ) 69,2240 β.
  3. Σωτηρία Γκανά – Βασιλική Τσαραμπουλίδου (ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ) 67,4775 β.

ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

  1. ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Παναγιώτα Βλαχαντώνη, Παρασκευή Δημητρακοπούλου, Ειρήνη Κανατάκη, Μαρία Κλαουράκη, Μαρία Μηνά, Ηλιάνα Μήτση, Αντωνία Μπόκου, Χρυσή Ξεκουκουλιωτάκη, αναπλ. Νίκη Μπαδιερίτη, Βασιλική Παπουτσάκη) 69,3379 βαθμούς
  2. ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Γεωργία Μυρτώ Ζαγγανά, Χριστίνα Ζαγγανά, Ειρήνη Άννα Ζαχαρία, Βασιλεία Οικονομίδου, Ηλέκτρα Ράπτη, Κωνσταντίνα Σπυράκου, Βασιλική Τσαραμπουλίδου, Σωτηρία Γκανά, αναπλ. Παρασκευή Τέγου, Λυδία Τορνάρη) 67,6004 β.
  3. ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ (Χριστίνα Ανδριτσάκη, Θάλεια Δάμπαλη, Κωνσταντίνα Δάμπαλη, Εστέλλα Καραμανίδου, Κωνσταντίνα Σαββοπούλου, Νικολέτα Σγουρά, Μυρτώ Τενεκετζή, Αφροδίτη Φιλέντα, αναπλ. Μαρία Μπούζουρα) 67,2160 β.

Πρώτη στις φιγούρες ανάμεσα σε 245 αθλήτριες αναδείχθηκε η Θάλεια Δαμπάλη

Η Διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός συγχαίρει όλες  τις αθλήτριες και τις προπονήτριες της ομάδος Παρτάλη Θεοδώρα, Φραγκάκη Αλεξάνδρα, Μπαχτσεβανίδου Κωνσταντίνα και Μπαλίδου Αννα.

Την ομάδα θα συνόδευαν ο έφορος του Τμήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός Λεωνίδας Τσιαντής, η προπονήτρια Αλεξάνδρα  Φραγκάκη και οι κριτές Άννα Μπαλίδου και Κωνσταντίνα Μπαξεβανίδου.

Advertisements