Καλοκαιρινό μακιγιάζ με ανάλαφρο contouring – Ιδανικό ακόμα και κάτω από τον καυτό ήλιο

Καλοκαιρινό μακιγιάζ με ανάλαφρο contouring – Ιδανικό ακόμα και κάτω από τον καυτό ήλιο

Τον χειμώνα μονοπώλησε το ενδιαφέρον σας η τεχνική contouring. Θέλετε να έχετε τα ίδια αποτελέσματα και το καλοκαίρι, χωρίς να βαρύνετε το πρόσωπό σας με πολλά καλλυντικά μαζί; Αγοράστε λίγα και καλά και πάνω απ’ όλα αδιάβροχα. Τους καλοκαιρινούς μήνες η ζέστη δεν είναι ο ιδανικός σύμμαχος για να κρατήσετε για πολλές ώρες το μακιγιάζ. Κάντε σωστές επιλογές. Στο online κατάστημα Myaroma.gr βρήκαμε τα καλύτερα προϊόντα για ένα μακιγιάζ πολύ γλυκό, απαλό και «θαλασσινό»!

Πώς να πετύχετε εύκολα και γρήγορα το contouring;

Το πρώτο βήμα είναι να φωτίσετε το πρόσωπό σας πριν αρχίσετε να δημιουργείτε ολοκληρωμένο μακιγιάζ. Το κονσίλερ είναι η καλύτερη λύση γι’ αυτόν τον σκοπό. Επιλέξτε ένα προϊόν 2 τόνους πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα σας. Οι περιοχές εφαρμογής είναι κάτω από τα μάτια, στη ράχη της μύτης και στο άνω χείλος ή το πηγούνι.

Ακόμα κι αν δεν έχετε μαύρους κύκλους, είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόσετε το κονσίλερ, αφού το δέρμα κάτω από την περιοχή των ματιών είναι αρκετά σκοτεινή. Ο καλύτερος τρόπος για να εφαρμόσετε το κονσίλερ είναι να χρησιμοποιήσετε ένα υγρό σφουγγαράκι, το οποίο θα απορροφάει μεν την περιττή ποσότητα και αφετέρου θα την μοιράζει καλύτερα.

Το Makeup Revolution Ultra Cover and Conceal περιέχει 8 προϊόντα κάλυψης σε κρεμώδη υφή, προσφέροντας άψογο φινίρισμα και καλύπτοντας σχεδόν όλους τους τόνους δέρματος.

Με τις τεχνικές contouring, όπως η παραπάνω παλέτα, μπορείτε να «κόψετε» τα πλάγια της μύτης και να τραβήξετε και την περιοχή στη γωνιά των ματιών, όπου μπορεί να έχει περισσέψει ποσότητα καλλυντικών.

Η παλέτα αυτή θεωρείται ιδανική για να υπογραμμίσετε τα ζυγωματικά, ξεκινώντας από το σημείο κοντά στα αυτιά και συνεχίζοντας μέχρι το ύψος της μύτης. Αν θέλετε να σβήσετε τα χρώματα, μπορείτε να το κάνετε με ένα ειδικό σφουγγαράκι!

Maybelline Master Contour

Το V-Shape Duo της Maybelline είναι ιδανικό για σκιάσεις και για highlighting, αφού έχει δύο διαθέσιμες αποχρώσεις. Συνδυάζεται άψογα με αυτό το make-up.

Βρείτε περισσότερα προϊόντα contouring για να δημιουργήσετε το τέλειο μακιγιάζ στην μεγάλη ποικιλία του myaroma.gr.