Καλύτερα ο Πέτρος Θεοδωρίδης, αλλά προς πώληση ο Πανσερραϊκός ;;;

Θεοδωρίδης Πέτρος_2013Καλά είναι τα νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του προέδρου του Πανσερραϊκού, Πέτρο Θεοδωρίδη, ο οποίος από τις 8 Φεβρουαρίου βρίσκεται στην εντατική λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού.

Ο ισχυρός άνδρας των λιονταριών δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση, όμως ακόμα δεν είναι σε θέση να βγει από την εντατική, κάτι που όμως θα γίνει σύντομα αν συνεχίσει να έχει σταθερή βελτίωση.

Όπως είναι φυσικό το πρόβλημα του προέδρου έχει επηρεάσει και τους ποδοσφαιριστές, καθώς ήταν ένα αναπάντεχο γεγονός που έριξε ψυχολογικά όλο τον σύλλογο. Φυσικά, πίσω έχουν μείνει και οι πληρωμές, κάτι που δεν έχει προκαλέσει κάποια αντίδραση όμως, αφού υπάρχει απόλυτη κατανόηση της κατάστασης.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Θεοδωρίδης θα αργήσει να επανέλθει, με τους γιατρούς να τονίζουν πως ήταν τόσο κρίσιμη η κατάστασή του που είναι τυχερός που γλύτωσε τα χειρότερα. Έτσι, είναι σχεδόν αδύνατο να μπορέσει να ασχοληθεί και πάλι με το ποδόσφαιρο, αφού θα πρέπει να ρίξει το βάρος στην αποκατάσταση της υγείας του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η οικογένειά του ισχυρού άνδρα των λιονταριών δεν δείχνει να είναι πρόθυμη να «μπλέξει» στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και έτσι αναμένεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκινήσουν την αναζήτηση υποψήφιου αγοραστή για την ΠΑΕ.