Κάρτα απεριορίστων διαδρομών με 10€ τον μήνα στο αστικό ΚΤΕΛ Σερρών

Αγγελίδης_Κιγινδης_Αστικο ΚΤΕΛ ΣερρώνΚοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν, προς τα  τοπικά ΜΜΕ, ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αγγελίδης Πέτρος με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του αστικού ΚΤΕΛ Σερρών κ. Κιγινδή Βασίλειο την Πέμπτη 21-2-2013.

Θέμα της συνέντευξης αποτέλεσε η συνεργασία του Δήμου Σερρών με το αστικό ΚΤΕΛ προκειμένου να αμβλυνθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης των Σερρών.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Σερρών υπέβαλε αίτημα στις 01-02-2013 προς το πρόεδρο Διοικητικού Συμβουλίου του αστικού ΚΤΕΛ ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα για φθηνότερο εισιτήριο προς το επιβατικό κοινό, προκειμένου να μετακινείται συχνότερα με την αστική συγκοινωνία.

Ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Δημάρχου και ανακοίνωσε σήμερα την υιοθέτηση μηνιαίας κάρτας απεριόριστων διαδρομών με κόστος 10€ το μήνα.

 «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο για την ανταπόκριση στο αίτημα μας, είναι σημαντική αυτή η εξέλιξη και συμβάλει αποφασιστικά στην αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος στην πόλη των Σερρών» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

«Είμαστε αποφασισμένοι να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος γι’ αυτό και προσφέρουμε στο επιβατικό κοινό τη χαμηλότατη χρέωση, προκειμένου να χρησιμοποιεί το αστικό ΚΤΕΛ καθημερινά» σημείωσε ο πρόεδρος του ΚΤΕΑΛ.