Κάρτες ελεγχόμενης στάθμευσης στην πόλη των Σερρών

Δημοτική ΑστυνομίαΣε επιλεγμένα σημεία-περίπτερα σε κεντρικές οδούς της πόλης των Σερρών θα μπορούν να προμηθεύονται κάρτες ελεγχόμενης στάθμευσης οι επισκέπτες οδηγοί του εμπορικού-ιστορικού κέντρου των Σερρών.

Να σημειωθεί ότι η πώληση καρτών ελεγχόμενης στάθμευσης αποτέλεσε το θέμα της προ ημερών συνάντησης του αρμοδίου αντιδημάρχου Βασίλη Καλαϊτζίδη με τη διοίκηση του οικείου Συλλόγου Περιπτερούχων.

 «Επιδιώκουμε την ομαλή λειτουργία του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο των Σερρών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της πόλης και να διευκολυνθεί η καθημερινότητα των πολιτών (οδηγών και πεζών) που βρίσκονται και κινούνται στις κεντρικές οδούς της, ιδίως τις ώρες λειτουργίας  της σερραϊκής αγοράς» δηλώνει ο αντιδήμαρχος.

Τέλος, επισημαίνεται ότι στην προσπάθεια για την καλή λειτουργία του συστήματος καθοριστική είναι η συμβολή της Δημοτικής Αστυνομίας, τα μέλη της οποίας εποπτεύουν κι ελέγχουν την τήρηση των προβλεπομένων στις  προκαθορισμένες ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης.