«Κάστρο των Χριστουγέννων» στο Σιδηρόκαστρο

«Κάστρο των Χριστουγέννων» στο Σιδηρόκαστρο

Απο τις 21-31/12 για 5η συνεχή χρονια με την προσπάθεια εθελοντών και την ενίσχυση και συμπαράσταση του Δήμου Σιντικής το ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ θα λάμψει στο Σιδηροκαστρο.

Οπως αναφέρει ο σύλλογος που διοργανώνει τις εκδηλώσεις:

Ενα κάστρο που δεν θωρακίζει αλλα ανοίγεται στον κάθε επισκέπτη για απολαύσει θεάματα, να γευτεί νοστιμιές, να διασκεδάσει με την οικογένεια του σε αυτή την ευχάριστη γιορτή του χειμώνα.

Κάθε απόγευμα απο απο τις πέντε και μετα μουσικά συγκρότημα, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, κλόουν ζογκλέρ και μάγοι θα χαρίσουν ατέλειωτες ώρες διασκεδάσης.
Ελάτε στην παρέα μας να αισθανθούμε τη χαρά που δίνουν τα Χριστούγεννα, να φωτογραφηθούμε με τον αγαπημένο μας ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ που καταφθάνει πανω στο έλκηθρο του καθημερινά στις 6μμ και να απολαύσουμε ατέλειωτες εκπλήξεις.

Και τέλος να αποχαιρετήσουμε τον παλιό χρόνο και να υποδεχτούμε τον νεο έτος ολοι μαζί με δεκάδες βεγγαλικά, άφθονο κρασί, φαγητό και φυσικά ατελείωτο χορό.
Για τους μικρούς μας φίλους ελεύθερες δραστηριότητες στα σπιτάκια, του ξωτικου, της ζύμης, του παραμυθιού και του face painting.

Παραστάσεις με τους Τσιρκολινο στις 26/12 στις 7μμ και με τους Χαχανουληδες στις 30/12 στις 7μμ.

ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ενα απίθανο εντεκαημερο, τα παιδια το λατρεύουν, οι μεγάλοι το βοηθούν.

Το Δ. Σ. Του συλλόγου και οι εθελοντές του σας εύχονται Καλές γιορτές με πνεύμα αγάπης και με υγεια για ολους!