Κατά της 2ης Λαϊκής αγοράς στις Σέρρες, ο Εμπορικός Σύλλογος

Κατά της 2ης Λαϊκής αγοράς στις Σέρρες, ο Εμπορικός Σύλλογος

λαϊκή αγορά-5 ευρώΤην Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014 το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών σε έκτακτη συνεδρίαση ομόφωνα αποφάσισε να εκδώσει την παρακάτω ανακοίνωση για τις φήμες και συζητήσεις που κυκλοφορούν για την δημιουργία 2ης Λαϊκής Αγοράς στην πόλη των Σερρών.

«Δηλώνουμε ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι στη δημιουργία της γιατί πιστεύουμε πως μπορεί να βελτιωθεί και να οργανωθεί η υπάρχουσα Λαϊκή στην οποία δραστηριοποιούνται ,σύμφωνα με τις καταγγελίες από το Σωματείο Μικροπωλητών , παράνομοι μικροπωλητές.
Η υπάρχουσα Λαϊκή αγορά  αν οργανωθεί σωστά , αν γίνουν οι κατάλληλες υποδομές που απαιτούν εδώ και χρόνια οι μικροπωλητές , αν περιφρουρηθεί σωστά και λειτουργήσει έτσι όπως πρέπει προς όφελος του καταναλωτικού κοινού και των παραγώγων – μικροπωλητών τότε δεν χρειάζεται η δημιουργία της 2ης Λαϊκής αγοράς.
Ως Εμπορικός Σύλλογος που είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία του στεγασμένου εμπορίου το οποίο και περνά την μεγαλύτερη οικονομική κρίση στην ιστορία του, δηλώνουμε προς κάθε αρμόδια αρχή ότι δεν θα επιτρέψουμε την δημιουργία της 2ης Λαϊκής αγοράς στην πόλη των Σερρών.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                         Η Γ. Γραμματέας
Μπαλίτης Ιωάννης                        Μηλίγκα Κυριακή