Καταγγελία του ΠΑΜΕ για αντιπρόσωπο στο Εργατικό Κέντρο Σερρών

Καταγγελία του ΠΑΜΕ για αντιπρόσωπο στο Εργατικό Κέντρο Σερρών

ΠΑΜΕΤο ΠΑΜΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε καταγγέλλει ονομαστικά αντιπρόσωπο του Εργατικού Κέντρου Σερρών χαρακτηρίζοντας τον τρόπο της εκλογής του «περίεργο», καθώς όντας διοικητικός υπάλληλος εμφανίζεται γραμμένος σε σωματείο που δεν αφορά διοικητικούς υπαλλήλους.
Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Σερρών αναφέρει:

Συνδικαλιστές ικανοί και εκλεγμένοι από τους εργαζόμενους…..ή μαγειρέματα ??
Την Κυριακή στις 15/2/2015 το Εργατικό Κέντρο Σερρών θα διεξαχθεί Γενική Συνέλευση και στην συνέχεια θα λάβει χώρα, η διαδικασία των εκλογών με σκοπό την ανάδειξη καινούργιων οργάνων αλλά και νέο ΔΣ. Είναι μία διαδικασία που πραγματοποιείται κάθε 3 χρόνια.
Αντιληφθήκαμε ότι, μια εκλογή αντιπροσώπου του Εργατικού Κέντρου Σερρών που μάλλον έγινε…..την νύχτα. Μιλάμε για τον αντιπρόσωπο Σεβασλίδη Θόδωρο (μέλος της Ν. Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών) διοικητικό υπάλληλο στην ΔΕΣΦΑ Σερρών όπου κατά περίεργο τρόπο εκλέχθηκε αντιπρόσωπος από το σωματείο «Σύλλογος Τεχνιτών Υπαλλήλων Ελλάδος παρ. Ν. Σερρών».
Πως γίνεται ένας διοικητικός υπάλληλος στην ΔΕΣΦΑ, να γραφτεί σε άλλο σωματείο μη ομοιεπαγγελματικό που δεν αφορά διοικητικούς υπαλλήλους;;; Για ποιο λόγο ο κ. Εργατικό Κέντρο ΣερρώνΣεβασλίδης δεν εκλέχθηκε από το σωματείο που υπάρχει στον χώρο που εργάζεται «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργαζομένων στο Φυσικό Αέριο» και προτίμησε το σωματείο σφραγίδα, που κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τι γίνεται εκεί;
Καλούμε το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Σερρών να πάρει θέση και να μην επιτρέψει τον εν λόγο άνθρωπο να λάβει μέρος στην διαδικασία. Όποιος κάνει πλάτες σε τέτοιες καραμπινάτες περιπτώσεις θα είναι υπόλογος στο ίδιο το κίνημα. Καταλαβαίνουν ότι οι μέρες τους τελειώνουν και προσπαθούν να επανεκλεγούν, αλλά από την πίσω πόρτα.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους αντιπροσώπους να στηρίξουν το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΜΕ σε αυτές τις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Σερρών. Πρέπει το εργατικό κίνημα να σταθεί στα πόδια του, να βάλει φρένο στην λαίλαπα που ζούμε καθημερινά, να κάνει στην μπάντα ανθρώπους και παρατάξεις που δεν τον αντιπροσωπεύουν κι εκφράζουν άλλα συμφέροντα.
Το Πανεργατικό αγωνιστικό Μέτωπο από την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε δεν έκανε βήμα πίσω. Αταλάντευτα στέκεται πλάι στο οργανωμένο ταξικό κίνημα με γραμμή σύγκρουσης και ρήξης με την εργοδοσία αλλά και με τους μηχανισμούς του κράτους που έχουν βάλει στον γύψο τις ζωές όλων μας. Στέκεται απέναντι και στον κυβερνητικό-εργοδοτικό συνδικαλισμό, όλα αυτά τα χρόνια που κάνουν πλάτες στις κυβερνήσεις που πέρασαν και σε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που ψηφίστηκαν.
Συνάδελφε-συναδέλφισσα, κάνε το βήμα δυνάμωσε την φωνή του ΠΑΜΕ,
οργανώσουμε στις γραμμές του ΠΑΜΕ