Κάθειρξη 25 ετών σε 50χρονο που κακοποίησε σεξουαλικά τον ανήλικο ανιψιό του και τον φίλο του στις Σέρρες

Τα θύματα, ηλικίας 7 και 11 χρονών, μεταξύ των οποίων και ο ανιψιός του κατηγορούμενου, κατέθεσαν πως τα κακοποιούσε σεξουαλικά, κατ' εξακολούθηση.

Κάθειρξη 25 ετών σε 50χρονο που κακοποίησε σεξουαλικά τον ανήλικο ανιψιό του και τον φίλο του στις Σέρρες

Συνολική ποινή κάθειρξης 25 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σ’ έναν 50χρονο ο οποίος κακοποίησε σεξουαλικά δύο ανήλικα αγόρια, στις Σέρρες.

Η έφεση του δεν είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα και επέστρεψε στη φυλακή, όπου ήταν προσωρινά κρατούμενος από τις αρχές του χρόνου, όταν και συνελήφθηκε στις Σέρρες, μετά από καταγγελία των γονιών των παιδιών.
Ο κατηγορούμενος, που δήλωσε ότι είναι επαγγελματίας λαϊκός τραγουδιστής, κρίθηκε ένοχος για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Συγκεκριμένα: Για βιασμό, αποπλάνηση, πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστη πράξη και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αντίστοιχα.
Στην απολογία του, ο 50χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι: τα παιδιά τον προκαλούσαν και ότι ξεντύνονταν μπροστά του (!!!).

viasmos-anilikou2Τα θύματα, ηλικίας 7 και 11 χρονών, μεταξύ των οποίων και ο ανιψιός του κατηγορούμενου, κατέθεσαν πως τα κακοποιούσε σεξουαλικά, κατ’ εξακολούθηση.
Οι ανήλικοι δεν παρέστησαν στη δίκη, αλλά αναγνώστηκαν οι καταθέσεις τους, που ελήφθησαν παρουσία ψυχολόγου.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από τον Ιούνιο 2014 έως τις 10 Ιανουαρίου 2015, ο 50χρονος, οδηγούσε βιαίως τα παιδιά σε δωμάτιο του σπιτιού του, όπου προχωρούσε σε ακόλαστες πράξεις, απειλώντας ότι θα τα χτυπήσει.

Μετά τη σύλληψή του, τον περασμένο Ιανουάριο, η Αστυνομία είχε δώσει, με απόφαση του Εισαγγελέα, τα στοιχεία του και φωτογραφία του στη δημοσιότητα, για τυχόν διάπραξη σεξουαλικής κακοποίησης και σε άλλα παιδιά.