ΚΕΔΗΣ: Πρόσκληση για συμμετοχή στην «Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ»

ΚΕΔΗΣ: Πρόσκληση για συμμετοχή στην «Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ»

Πολιτεια των Ευχων Σερρες-22-DSC_2865ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ εξέδωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου  Σερρών (ΚΕΔΗΣ) η οποία απευθύνεται σε Πολιτιστικούς Συλλόγους, Σχολές χορού, Χορωδίες, Φιλαρμονικές, Μουσικά Σχήματα, D.J. και ζητά τη συμμετοχή τους στο εγχείρημα που επιχειρείται για δεύτερη φορά με την «Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ», που σκοπό έχει να δώσει Χριστουγεννιάτικο κλίμα στην πόλη και να τονώσει την τοπικλη αγορά. Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει

    Αγαπητοί κύριοι,
Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου  Σερρών διοργανώνει  τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις «Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ» κι’ εφέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο Πάρκο του Θερινού Θεάτρου του Δήμου από 5 / 12 / ΄14   έως  6 / 1 / ΄15.
Βασικός στόχος της επιχείρησης παραμένει κι’ εφέτος αφ’ ενός να στηρίξει τη σερραϊκή αγορά και τους επιχειρηματίες της πόλης και αφ’ ετέρου να παρέχει σ’ όλους –  και κυρίως τους μικρούς Σερραίους –  χαρά, διασκέδαση και δώρα!!
Στην Πολιτεία των Ευχών, πέραν της παρουσίας της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. με διάφορες δράσεις (των ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ, του Εικαστικού Εργαστηρίου «ΑΡΤΙΟ», της Σχολής χορού), κοινωνικού και φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος, θα λειτουργούν καθημερινά στο χώρο, που θα είναι διακοσμημένος χριστουγεννιάτικα,  παγοδρόμιο, καρουζέλ, παγοτσουλίθρα, συγκρουόμενα, τεράστια φουσκωτά παιχνίδια κ.λ.π. για τη διασκέδαση όλων των μικρών και μεγάλων επισκεπτών μας, κλόουν, ξυλοπόδαροι, και σώου για τα παιδιά. Και όπως κάθε χρόνο το τρενάκι, που θα ξεναγεί τους επισκέπτες στο κέντρο της πόλης και θα τους φέρνει στην Πολιτεία των Ευχών.
Τέλος, θα υπάρχει πλούσιο βραδινό πρόγραμμα με νεανικά μουσικά συγκροτήματα, μουσικές βραδιές, παραδοσιακά και άλλα χορευτικά σχήματα και διάφορα χάπενιγκς (π.χ. καραγκιόζης, κουκλοθέατρο, κατασκευές, face painting κ.λ.π).
Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε κι’ εσείς οπότε, από πλευράς της επιχείρησης θα διανεμηθούν στα μέλη του σχήματος που θα πάρει μέρος, εισιτήρια με έκπτωση 50% σε όλες τις παροχές της Πολιτείας καθώς και DVD  με μαγνητοσκοπημένη την εμφάνισή σας αφού, θα βιντεοσκοπούνται όλες οι εκδηλώσεις, οι οποίες  θα καλύπτονται και τηλεοπτικά μέσω του διαδικτύου.
Για το λόγο αυτό υπάρχει στη διάθεσή σας έντυπη αίτηση που θα πρέπει να συμπληρωθεί, στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Για όποια επιπλέον ενημέρωση και πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με την κ. Σωτηριάδου στα τηλέφωνα 23210 99800 – 99820 (εσωτ. 3), φαξ 23210 99830 και  e-mail kepaserron@gmail.com. Βέβαιοι για τη διάθεση συνεργασίας από μέρους σας, περιμένουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ο Πρόεδρος
της  Κ.Ε.ΔΗ.Σ.
Ευθύμιος Ραμπότας