ΚΕΡΔΙΣΕ ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο στο μίνι τουρνουά 8×8 του Αριστοτέλειου με την ΠΑΕ Εθνικού Γαζώρου

ΚΕΡΔΙΣΕ ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο στο μίνι τουρνουά 8×8 του Αριστοτέλειου με την ΠΑΕ Εθνικού Γαζώρου

Τουρνουα_Αριστοτέλειο_ΠΑΕ Γαζώρου_1004Με χαμόγελα και ικανοποίηση για την επιτυχία, ολοκληρώθηκε το μίνι τουρνουά Ποδοσφαίρου 8x8, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αριστοτελείου, που διοργάνωσε το Αριστοτέλειο σε συνεργασία με την Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ, στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση των φαινομένων της βίας, του ρατσισμού και του ντόπινγκ στο χώρο του αθλητισμού.

Των αγώνων προηγήθηκε ανοιχτή συζήτηση με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς με θέμα την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα και το ντοπινγκ.

«Μιλήσαμε για το θέμα του ντόπινγκ και την βία. Έγινε μία ανοιχτή συζήτηση και απαντήθηκαν ερωτήματα που τέθηκαν από τους καθηγητές και τους μαθητές. Αυτό στο οποίο καταλήξαμε ήταν ότι ο ηθικός αυτουργός είναι η εκάστοτε πολιτεία η οποία έχει την εποπτεία της κάθε κοινωνικής εκδήλωσης όπως είναι το ποδόσφαιρο και μπορεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να πατάξει την βία. Όμως δεν θέλει να την πατάξει»,τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του ΕΘΝΙΚΟΥ, Μάκης Κατσαβάκης.

 Στο αγωνιστικό μέρος του τουρνουά, μαθητές, επαγγελματίες και ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του ΕΘΝΙΚΟΥ χωρίστηκαν σε ανάμεικτες ομάδες και πρόσφεραν θέαμα γκολ και πάνω απ όλα έδειξαν ποια είναι πραγματικά η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Μάλιστα στους αγώνες πήραν μέρος και τα παιδιά με ειδικές ανάγκες του ΚΑΑΜΕΑ Σερρών τα οποία προσκλήθηκαν από το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών.

 «Συγχαρητήρια στο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ, το οποίο μέσα στις εγκαταστάσεις του έχει και δικό του γήπεδο ποδοσφαίρου. Σήμερα κάνουμε μία κοινή ημέρα – εκδήλωση με τον ΕΘΝΙΚΟ ΓΑΖΩΡΟΥ. Ανάμεικτοι οι μαθητές με τους ποδοσφαιριστές για να κερδίσει ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ, Μέγκλας Χρήστος.

Με την ολοκλήρωση του τουρνουά, ο Διευθυντής του Αριστοτελείου, κ. Κεφαλάς, τίμησε τον Μάκη Κατσαβάκη με μία αναμνηστική πλακέτα.