Κίνηση ΜΑΤ των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Π.Ε. Σερρών

Κίνηση ΜΑΤ των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Π.Ε. Σερρών
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδος Ευάγγελο Τσιομπανίδη και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Διογένη Παπλιάκα  και Μαγδαληνή Κοντογιάννη
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδος Ευάγγελο Τσιομπανίδη και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Διογένη Παπλιάκα (δεξιά) και Μαγδαληνή Κοντογιάννη

Σε συνεργασία με το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος προχωρούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδος Ευάγγελο Τσιομπανίδη και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Διογένη Παπλιάκα  και Μαγδαληνή Κοντογιάννη.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Επιλογής Υποψηφίων βουλευτών Παναγιώτης Σγουρίδης.

Μάλιστα ο κ.Παπλιάκας θα είναι στο ψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ. στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών (όπου η βασική τους δύναμη είναι η αντιπρόεδρος της βουλής Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά), αφού δραστηριοποιείται στην περιοχή της Νιγρίτας έχοντας μια πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα.

Παπλιάκας Διογένης-Στις Ευρωεκλογές του περασμένου Μαϊου το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος έλαβε στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών 2066 ψήφους ποσοστό 1,78% (τους δεύτερους περισσότερους στην επικράτεια μετά την Π.Ε. Λαρίσης όπου πήραν 3.698 ψηφους 2,33%). Να θυμίσουμε ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες στις Ευρωεκλογές  είχαν πάρει στις Σέρρες 3.894 ψήφους (3,35%).

Στο σύνολο της Επικράτειας το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος είχε λάβει 32.366 ψήφους.

Η συνεργασία των ΑΝΕΛ με το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος αναμένεται να τους βοηθήσει σημαντικά στην εκλογική μάχη της 25ης Ιανουαρίου.

Ο Τέρενς Κουϊκ επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη τύπου, στα μέσα ενημέρωσης της Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη, όπου περιόδευσε την Τρίτη (6/1), ανακοίνωσε την τοποθέτηση του εκπροσώπου των Αν.Ελ. Τέρενς Κουίκ, ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματός του, λέγοντας ότι επέδειξε μεγάλη κινητικότητα σε όλη τη χώρα καθώς και την υποψηφιότητά του στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι μετά τις εκλογές θα ζητήσει να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι των επιδοτήσεων που δόθηκαν για επενδύσεις στην περιοχή, και τελικά σύμφωνα με τον κ.Καμμένο, “έχτισαν τέσσερις τοίχους και δεν προχώρησαν σε επενδύσεις”, ενώ επιτέθηκε και στον σύμβουλο του πρωθυπουργού, Σταύρο Παπασταύρου, τον οποίο συσχέτισε με τη λίστα Λαγκάρντ.

Η επίσκεψή του στην Καβάλα που επρόκειτο να γίνει την Τετάρτη (7/1), μετατίθεται χρονικά, και εντάσσεται στο πλαίσιο της επίσκεψής του σε Δράμα και Σέρρες, όπου μεταξύ άλλων θα επισκεφθεί και τον χώρο ανασκαφών στην Αμφίπολη.