Κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων για την σύλληψη … οχήματος(!), επειδή δεν… πλήρωσε βενζίνη 20€, σε πρατήριο καυσίμων των Σερρών!!!

εφοδιάστηκε με καύσιμα χρηματικής αξίας (20) ευρώ, προ της πληρωμής ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε
εφοδιάστηκε με καύσιμα χρηματικής αξίας (20) ευρώ, προ της πληρωμής ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε

Συνελήφθη το Σάββατο (05.10.2013) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών με τη συνδρομή των συναδέλφων τους του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Κατερίνης, ένας 32 χρονος, για κλοπή … βενζίνης(!!!)

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται αυτολεξεί στο αστυνομικό δελτίο:

«…στις Σέρρες, ο 32χρονος επιβαίνοντας σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, αφού εφοδιάστηκε με καύσιμα χρηματικής αξίας (20) ευρώ (!!!), προ της πληρωμής ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε από το σημείο χωρίς να καταβάλει το σχετικό χρηματικό αντίτιμο.

 Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οχήματος, με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του προαναφερόμενου στη διασταύρωση του Στρυμωνικού Σερρών.

Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών».

 (σ.σ. χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε την κατα τ’ άλλα αξιέπαινη προσπάθεια που καταβάλουν τα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών για την πάταξη του εγκλήματος στο νομό Σερρών, τέτοια αστυνομικά δελτία την αδικούν και προσβάλλουν το κύρος της.)