Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και την Παρασκευή 11/1 στις Σέρρες λόγω καιρού

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και την Παρασκευή 11/1 στις Σέρρες λόγω καιρού

Μετά από εισήγηση των Διευθυντών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης αποφάσισε το πρωί της Πέμπτης, ολα τα σχολεία του Δήμου Σερρών να παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή 11/1, λόγω της κακοκαιρίας και του παγετού που επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο ν.Σερρών.

Δήμος Εμμανουήλ Παππά

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας (νηπιαγωγεία, δημοτικά) & δευτεροβάθμιας (γυμνάσια, λύκεια) εκπαίδευσης του Δ. Εμμανουήλ Παππά, καθώς επίσης και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Δήμος Ηράκλειας

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηράκλειας λόγω παγετού, ύστερα από απόφαση του Δημάρχου και των αντίστοιχων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Νομού Σερρών.
Επίσης, κλειστοί θα παραμείνουν οι Παιδικοί Σταθμοί και όλα τα Κ.Δ.Α.Π., Κ.Δ.Α.Π. – ΜΕΑ (Ηράκλειας – Καρπερής- Μελενικιτσίου – Στρυμονικού).

Κλειστά τα σχολεία και στο Δήμο Σιντικής

Με απόφαση του Δημάρχου Σιντικής, Φώτη Δομουχτσίδη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Σιντικής καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, θα παραμείνουν κλειστά, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Ανάλογες αποφάσεις αναμένεται να εκδώσουν και οι υπόλοιποι Δήμαρχοι του Ν.Σερρών.

Η απόφαση του Δημάρχου Σερρών

Advertisements