Κλειστές οι οδοί Ερμού και Διον.Σολωμού λόγω έργων

Σέρρες-οδός-ΣολωμούΚλείνουν από την Τρίτη της ερχόμενης εβδομάδας 26 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 14 Απριλίου οι οδοί Ερμού και Διονυσίου Σολωμού, καθώς διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, λόγω των εργασιών πεζοδρόμησης τμήματος της οδού Μεραρχίας που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ειδικότερα, η κυκλοφορία στις παραπάνω συνεχόμενες κεντρικές οδούς θα διακοπεί στο διάστημα από τη συμβολή της μεν πρώτης (Ερμού) με την οδό Εμμανουήλ Ανδρόνικού και της δεύτερης (Διον. Σολωμού) από την συμβολή της με την οδό Τσαλοπούλου.

Ωστόσο, για την ομαλή λειτουργία της πόλης και του εμπορικού κέντρου, αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών προβλέφθηκαν και θα ισχύσουν (επίσης για το ίδιο χρονικό διάστημα 26/3-14/4) τα παρακάτω:

  • Αλλάζει η φορά κυκλοφορίας στο υπόλοιπο της οδού Διον. Σολωμού (από την πλατεία Εμπορίου έως και την συμβολή με την Τσαλοπούλου) και τα οχήματα θα μπορούν να εισέρχονται σ’ αυτήν από την οδό Γεωργίου Παπανδρέου.
  • Μετά το πέρας των εργασιών ανοίγει το Σάββατο 23 Μαρτίου και δίνεται στη κυκλοφορία για όλα τα οχήματα το τμήμα της οδού Εμμ. Ανδρόνικου από το ύψος της Ερμού έως την Πλατεία Κρονίου.

Τέλος, επισημαίνεται ότι οι εν λόγω αλλαγές είναι απαραίτητες έως ότου ολοκληρωθεί το έργο πεζοδρόμησης του τμήματος της κεντρικής οδού Μεραρχίας (από το Δημαρχείο έως την πλατεία Κρονίου).