Κλιμάκιο της ΝΔ (Σπυράκη-Κατσαφάδος-Καββαδάς) στις Σέρρες με κατάληξη στη… «Μέκκα» των Νεοδημοκρατών (φωτορεπορταζ)

Κλιμάκιο της ΝΔ (Σπυράκη-Κατσαφάδος-Καββαδάς) στις Σέρρες με κατάληξη στη… «Μέκκα» των Νεοδημοκρατών (φωτορεπορταζ)

Στις Σέρρες βρέθηκε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, στα πλαίσια της ΔΕΘ, κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη, το βουλευτή Πειραιά  Κώστα Κατσαφάδο και το βουλευτή Λευκάδας Αθανάσιο Καββαδά.

Τι Κλιμάκιο συνοδευόμενο από τους βουλευτές Σερρών της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή και Φωτεινή Αραμπατζή, καθώς επίσης τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Σερρών Θεόδωρο Καμπούρη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αθανάσιο Μπαζδάνη, πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε εταιρείες και ιδρύματα των Σερρών.

Αρχικά επισκέφθηκε τη Παραγωγή Κηπευτικών Γεωθερμίας «4 εποχές» και στη συνέχεια τη Γαλακτοβιομηχανία ΣΕΡΓΑΛ και τα Αναψυκτικά «Νέκταρ Κουρτίδης».

Στη συνέχεια παραβρέθηκε στον Αγιασμό που τελέστηκε στο Δημοτικό Πειραματικό Σχολείο Σερρών «Κων/νος Καραμανλής», καθώς και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα ΤΕΦΑΑ και Σχολείο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής.

Η περιοδεία τελείωσε με την επίσκεψη στο Εργοστάσιο παραγωγής Βιοντήζελ «Φυτοενέργεια» έξω από το Νέο Σκοπό.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το μεσημέρι οι τρεις του κλιμακίου παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Σερρών

Προσκύνημα στη «Μέκκα»

Και η επίσκεψή στη Π.Ε. Σερρών ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο «προσκύνημα» στη «Μέκκα» των ΝεοΔημοκρατών τη Πρώτη, στο σπίτι του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπου τους υποδέχθηκε και τους φιλοξένησε ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής γράφοντας στην ιστοσελίδα του στο facebook:

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκα χθες στην Πρώτη το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, που επισκέφθηκε τις Σέρρες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του κόμματός μας για τη ΔΕΘ.

Βρισκόμενος δίπλα σε καλούς και αγαπητούς συναδέλφους, είχα την ευκαιρία να τους αναπτύξω τα προβλήματα της περιοχής μας, αλλά και να συζητήσουμε γόνιμες και δημιουργικές λύσεις.