Κλιμάκιο της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας θα «οργώσει» το βόρειο τμήμα του ν.Σερρών, για να «σπείρει» τις θέσεις και τις προτάσεις του

Ριζοσπαστική Αριστερα-Χαραλαμπίδου

 Κλιμάκιο της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας,  αποτελούμενο από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Σταύρο Παπαϊωάννου, υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και μέλη της επιτροπής στήριξης του ψηφοδελτίου της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας, θα επισκεφθεί:

Την Πέμπτη 24/4, το πρωί Σιδηρόκαστρο (Παζάρι) και περιοδεία σε Προμαχώνα-Άγκιστρο-Χαρωπό και το απόγευμα  Πετρίτσι-Βυρώνεια.
Το βράδυ, στον Προβατά (στην εκδήλωση «ρύζι: από το χωράφι στο ράφι»)
 
Την Παρασκευή 25/4, το πρωί Ηράκλεια (Παζάρι) – Κέντρο Υγείας – ΔΕΥΑ
και το απόγευμα Γεφυρούδι, Αμμουδιά, Βαλτερό, Παλιόκαστρο, Μελενικίτσι
 
Το Σάββατο 26/4, το πρωί Προβατά-Σκοτούσα (Παζάρι), Τυρολόη, Λιθότοπο και
το απόγευμα Ποντισμένο, Κοίμηση, Γόνιμο, Μεγαλοχώρι, Λιμνοχώρι, Χρυσοχώραφα, Δασοχώρι.
 
Την Κυριακή 27/4, το πρωί Ροδόπολη, Ακριτοχώρι, Κερκίνη, Πορόια και το απόγευμα σε περιοχές του Δήμου Σιντικής.

<

p>Στόχος του κλιμακίου είναι να γνωστοποιήσει και να συζητήσει με όλους τους κατοίκους του Νομού μας, τις θέσεις και προτάσεις της  Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας, για να συστρατευτούν και να παλέψουνε μαζί, για την μεγάλη ανατροπή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Κλιμάκιο της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας αποτελούμενο από  τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Σταύρο Παπαϊωάννου, υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους, μέλη της επιτροπής στήριξης του ψηφοδελτίου και     την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών,  Αφροδίτη Σταμπουλή, περιόδευσαν την Τετάρτη 23 Απριλίου 2014 στον Δήμο Νέας Ζίχνης. Επισκέφτηκαν την Λαική και τα καταστήματα της Αλιστράτης, καθώς και το Αγιοχώρι, Δήμητρα και Μεσοράχη. Συναντήθηκαν με κατοίκους, εμπόρους  και επαγγελματίες  και συζήτησαν τα προβλήματα της περιοχής τους.

Οι κάτοικοι της περιοχής τόνισαν ότι η μεγάλη πλειονότητα της τοπικής κοινωνίας είναι αντίθετη στην ασκούμενη από την συγκυβέρνηση πολιτική και η ανατροπή της είναι πλέον όρος επιβίωσης για την πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας.

Ζήτησαν να είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να είναι η πρώτη περιοχή από όπου θα ξεκινήσει η ανατροπή αυτής της πολιτικής και να αποδείξει η Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα ότι υπάρχει και άλλος δρόμος διακυβέρνησης για τον τόπο μας.

Οι εκπρόσωποι του ψηφοδελτίου δεσμεύτηκαν ότι από την 1η Σεπτέμβρη που θα βρίσκονται με τη ψήφο και του σερραϊκού λαού στο τιμόνι της Περιφέρειας θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των αγώνων για να κερδίσουν ότι η τρόικα και η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου τους έκλεψαν. Τη δουλειά και την αξιοπρέπεια.