Κληρωθέντες δικαιούχοι ΟΓΑ 2013

ΟΓΑ-Από χθες Δευτέρα 8 Ιουλίου ξεκινησε η διαδικασία χορήγησης των Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού και των τριήμερων εκδρομών της Αγροτικής Εστίας.

Η επεξεργασία των αιτήσεων συμμετοχής για τα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού και τριήμερων εκδρομών έτους 2013 και η διαδικασία κλήρωσης για την ανάδειξη των 130.000 δικαιούχων ολοκληρώθηκαν και οι κληρωθέντες ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του Οργανισμού και τα μέλη των οικογενειών τους, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν τα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών μέσω των ΚΕΠ όλης της χώρας.

Τα ονόματα όλων των κληρωθέντων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Οργανισμού, www.oga.gr και στα ΚΕΠ.

Να τονιστεί ότι η  κλήρωση των δικαιούχων έγινε ηλεκτρονικά, προκειμένου να εξασφαλιστεί η διαφάνεια της διαδικασίας. Το χρονικό διάστημα που θα μπορούν οι δικαιούχοι να κάνουν χρήση των Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού και των τριήμερων εκδρομών ξεκινά από την παραλαβή τους και διαρκεί μέχρι τις 31-03-2014 και τις 31-12-2013, αντίστοιχα.

Διαδικασία παραλαβής

Για την παραλαβή των Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών οι δικαιούχοι πρέπει να προσκομίζουν:

 • α) Αντίγραφο της Αίτησης Συμμετοχής τους και Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (ή Διαβατήριο) ή
 • β) Βιβλιάριο Υγείας ΟΓΑ – Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (ή Διαβατήριο)

Σημειώνεται: Τα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών του ΟΓΑ είναι αποκλειστικά προσωπικά και δεν παραχωρούνται με οποιοδήποτε τρόπο για χρήση από άλλο άτομο εκτός των δικαιούχων.

Το φετινό πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας περιλαμβάνει:

1) εξαήμερες διακοπές (5 διανυκτερεύσεις) σε επιλεγμένα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας, που έχουν συμβληθεί με τον ΟΓΑ. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 120.000 άτομα, συνταξιούχους του ΟΓΑ, ασφαλισμένους, καθώς και στα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους

2) τριήμερες οργανωμένες εκδρομές (2 διανυκτερεύσεις) σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας, που θα διοργανώνονται από συμβεβλημένα με τον ΟΓΑ Τουριστικά Γραφεία. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 10.000 άτομα, συνταξιούχους του ΟΓΑ, ασφαλισμένους, καθώς και στα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους. 

3) Δωρεάν παροχή εισιτηρίων θεάτρου σε 100.000 δικαιούχους από 8 Ιουλίου έως 31-05-2014. Η διανομή δελτίων θα γίνει από τα ΚΕΠ και θα συνεχιστεί μέχρι εξαντλήσεως τους.

4) Δωρεάν παροχή βιβλίων σε 300.000 δικαιούχους από 22 Ιουλίου έως 31-12-2013. Οι δικαιούχοι θα απευθύνονται στα συμβεβλημένα βιβλιοπωλεία προκειμένου να κάνουν χρήση της παροχής.

4 Responses to "Κληρωθέντες δικαιούχοι ΟΓΑ 2013"

 1. Ευη   19 Αυγούστου 2013 at 20:55

  που μπορουμε να δουμε τα ονοματα?

  • ανεξάρτητος   20 Αυγούστου 2013 at 10:18

   Πρέπει να συμπληρώσει στο site του ογα http://www.oga.gr (αριστερή στήλη επιλογή δεύτερη “Κληρωθέντες δικαιούχοι”) ο κάθε αιτών τα στοιχεία που μόνο αυτος γνωρίζει δηλ. Α/Α αίτησης (Οταν εκανε την αίτηση στα ΚΕΠ του εδωσαν ενα αποδεικτικό) και Αριθμός Μητρώου ΟΓΑ (Αναγράφεται στο βιβλιάριο), αν εχασε την αίτηση απευθύνεται στο ΚΕΠ που εκανε την αίτηση

 2. κατερινα παπαδακη   31 Ιουλίου 2013 at 11:44

  δεν βλεπω ομως τα ονοματα.

  • ανεξάρτητος   31 Ιουλίου 2013 at 19:20

   Πρέπει να συμπληρώσει ο κάθε αιτών τα στοιχεία που μόνο αυτος γνωρίζει δηλ. Α/Α αίτησης (Οταν εκανε την αίτηση στα ΚΕΠ του εδωσαν ενα αποδεικτικό) και Αριθμός Μητρώου ΟΓΑ (Αναγράφεται στο βιβλιάριο), αν εχασε την αίτηση απευθύνεται στο ΚΕΠ που εκανε την αίτηση