Κλοπή με λεία 37.000€ στις Σέρρες, εξιχνιάστηκε… oκτώ χρόνια μετά!

Κλοπή με λεία 37.000€ στις Σέρρες, εξιχνιάστηκε… oκτώ χρόνια μετά!

αστυνομια-συλληψη-χειροπέδεςΟι δράστες άρπαξαν 37.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο μιας επιχείρησης σε περιοχή των Σερρών πριν από οκτώ ολόκληρα χρόνια! Πάντως, έστω και αργά, χάρη στις συνεχιζόμενες έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Σερρών, που δεν ξέχασαν την υπόθεση, ένας από τους δράστες θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.
Ήταν 2 Απριλίου του 2007, όταν είχε γίνει η διάρρηξη στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης εμπορίας ποτών. Οι δράστες πρέπει να γνώριζαν ότι στο χρηματοκιβώτιο υπήρχε μεγάλο χρηματικό ποσό και το παραβίασαν, χωρίς να πειράξουν ο,τιδήποτε άλλο.

Μέσα, βρήκαν  37.000 ευρώ τα οποία άρπαξαν και έγιναν καπνός, σύμφωνα με τη δήλωση κλοπής που υπέβαλε ο 63χρονος διευθυντής της επιχείρησης.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών δεν σταμάτησαν ποτέ τις έρευνες και τελικά κατάφεραν να εξιχνιάσουν την κλοπή!

Ως ένας από τους δράστες έχει ταυτοποιηθεί ένας 60χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Η προανάκριση, ωστόσο, συνεχίζεται για να βρεθούν τα στοιχεία των αγνώστων συνεργών του.