ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Ασταμάτητος ο Αρκάδιος Ασπουγαλής – Δυο φορές πανελλήνιο ρεκορ!!!

Μέσα σε ένα διάστημα λίγων ημερών ο Γιώργος Ασπουγαλής έχει κατορθώσει να σπάσει τρεις φορές το πανελλήνιο ρεκόρ παίδων.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Ασταμάτητος ο Αρκάδιος Ασπουγαλής – Δυο φορές πανελλήνιο ρεκορ!!!

Πανελλήνιο ρεκόρ παίδων σημείωσε ο Αρκάδιος-Γιώργος Ασπουγαλής στους Πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης παίδων/κορασίδων που διεξάγονται στην Πάτρα το διήμερο (15/16-7). Συγκεκριμένα στον τελικό της κούρσας των 50μ. πρόσθιο παίδων σταμάτησε το χρονόμετρο στο 28.49!!!.

Διπλό ρεκόρ πρωί-απόγευμα!

Ο αθλητής του Κ.Σ.ΣΕΡΡΕΣ 2005  το Σάββατο (15/7) το απόγευμα κατέρριψε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ το οποίο είχε σημειώσει λίγες ώρες πριν στα πρωινά προκριματικά και είχε περάσει στον τελικό με το 28.76. Μάλιστα λίγες μέρες πριν στις 28 Ιουνίου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων στη Νετάνια του Ισραήλ είχε κάνει χρόνο 28.92 πετυχαίνοντας και τότε πανελλήνιο ρεκόρ.

Μέσα σε ένα διάστημα λίγων ημερών ο Αρκάδιος- Γιώργος Ασπουγαλής έχει κατορθώσει να σπάσει τρεις φορές το πανελλήνιο ρεκόρ παίδων.

Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, μίλησε για το κατόρθωμά του, τονίζοντας:

«Δεν ήξερα τι θα κάνω στο πρωτάθλημα γιατί την Τετάρτη που ήρθαμε ανέβασα πυρετό και την επόμενη μέρα διαγνώστηκα με αμυγδαλίτιδα.

Η ψυχολογία μου έπεσε αρκετά και δεν ήξερα τι πρόκειται να ακολουθήσει τις επόμενες μέρες.

Ο χρόνος στον προκριματικό αλλά και η επίδοση στον τελικό ήταν κάτι τελείως απρόβλεπτο για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους προπονητές μου Τέλη Μυστακίδη και Σπύρο Καλαμπαλίκα που κατάφεραν να με φέρουν σε αυτό το σημείο που βρίσκομαι,  καθώς την ομάδα μου και την οικογένεια μου που με στήριξαν ολόκληρη τη χρονιά».

Δεύτερο χρυσό

Με δύο χρυσά μετάλλια θα επιστρέψει στις Σέρρες ο Γιώργος-Αρκάδιος Ασπουγαλής  καθώς  o αθλητής του Κ.Σ. Σέρρες 2005 εντυπωσίασε και στα 100 μέτρα πρόσθιο με την κατάκτηση της 1ης θέσης και την επίτευξη νέου εκπληκτικού ρεκόρ με 1’.03’’.65.

«Ο χρόνος είναι φανταστικός και μας δικαίωσε αφού το περιμέναμε» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής Σπύρος Καλαμπαλίκας που μαζί με τον Τέλη Μυστακίδη προπονούν τον Σερραίο πρωταθλητή που κατά γενική ομολογία θα αφήσει εποχή στην Ελληνική κολύμβηση.