ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Πρώτος με νέο πανελλήνιο ρεκόρ ο Ασπουγαλής σε διεθνές μίτινγκ στο Βερολίνο

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Πρώτος με νέο πανελλήνιο ρεκόρ ο Ασπουγαλής σε διεθνές μίτινγκ στο Βερολίνο

Το διεθνές μίτινγκ ISM του Βερολίνου ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (5/3) με άλλη μία καλή κούρσα από τον Γιώργο – Αρκάδιο Ασπουγαλή που του έδωσε την πρώτη θέση στον τελικό των 50μ. πρόσθιο.

Μετά το πανελλήνιο ρεκόρ παίδων που σημείωσε το πρωί της Κυριακής, ο Σερραίος κολυμβητής ήταν λιγο πιο αργός το απόγευμα αν και αυτό δεν τον εμπόδισε από το να κατακτήσει τη νίκη με χρόνο 29.18.

Τρίτο ρεκόρ για τον 16χρονο μέσα σε ένα μήνα

Την εκπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα απέδειξε για άλλη μία φορά ο Γιώργος-Αρκάδιος Ασπουγαλής ο οποίος διεθνές μήτινγκ βελτίωσε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ παίδων στα 50μ. πρόσθιο. Είναι το τρίτο ρεκόρ για τον 16χρονο μέσα σε ένα μήνα.

Ασταμάτητος ήταν ο Ασπουγαλής στον προκριματικό του αγωνίσματος κατά τη διάρκεια της τρίτης και τελευταίας ημέρας της διοργάνωσης.

Ο Σερραίος αθλητής τερμάτισε πρώτος σε 29.01 αφήνοντας παραπάνω από 50 εκατοστά πίσω του τον δεύτερο. Ο χρόνος του Ασπουγαλή αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ παίδων ξεπερνώντας το δικό του 29.38 που είχε σημειώσει στις 17 Φεβρουαρίου στους χειμερινούς αγώνες βόρειας Ελλάδας.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 3 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια των χειμερινών ανδρών-γυναικών, ο 16χρονος κατέρριψε για πρώτη φορά το ρεκόρ στο 50άρι πρόσθιο αφού είχε κολυμπήσει σε 29.50.

πηγη: sportsfeed.gr