Κομοδίνα και συρταριέρες Design Plus: Μεταμορφώστε την κρεβατοκάμαρα σας

Κομοδίνα και συρταριέρες Design Plus: Μεταμορφώστε την κρεβατοκάμαρα σας

Η κρεβατοκάμαρα είναι ένας πολύ προσωπικός χώρος στο σπίτι, και η αισθητική της θα πρέπει να είναι πολύ ιδιαίτερη ώστε να αντικατοπτρίζει το γούστο μας και ταυτόχρονα να προάγει την ηρεμία και τη χαλάρωση που χρειαζόμαστε για έναν ξεκούραστο ευεργετικό ύπνο.

Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στα βασικά έπιπλα που θα επιλέξουμε για να πλαισιώσουν την κρεβατοκάμαρα μας. Και εκτός από το κρεβάτι, κομβικά σημεία της αισθητικής στο υπνοδωμάτιο είναι αδιαμφισβήτητα τα κομοδίνα και οι συρταριέρες.

Επειδή λοιπόν η αισθητική της κρεβατοκάμαρας παίζει καθοριστικό ρόλο στην χαλάρωση μας, τα κομοδίνα και οι συρταριέρες θα πρέπει να είναι κορυφαίας αισθητικής αλλά και λειτουργικότητας.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Design Plus θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε μοντέρνα και πρακτικά έπιπλα για την κρεβατοκάμαρα που συνδυάζουν την κορυφαία αισθητική με την πρακτικότητα και σας εξασφαλίζουν τους πιο κομψούς και καλαίσθητους αποθηκευτικούς χώρους που είχατε ποτέ.

Δίπλα στο κρεβάτι
Το κομοδίνο είναι το έπιπλο που θα έχετε δίπλα σας κάθε βράδυ και θα κρατάει για σας το ξυπνητήρι, το κινητό σας, το αγαπημένο σας βιβλίο και ότι άλλο χρειάζεστε. Στο Design Plus θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε εντυπωσιακά και πρωτότυπα κομοδίνα  που θα κάνουν την καθημερινότητα σας ξεχωριστή.

Επιλέξαμε το φουτουριστικό κομοδίνο Cubo Small  με τρία πρακτικά συρτάρια, από σκελετό MDF επενδεδυμένο με καθρέφτη, που μοιάζει σαν να βγήκε από ταινία επιστημονικής φαντασίας και θα δώσει στην κρεβατοκάμαρα σας μία διαστημική νότα.

Σεντόνια και πετσέτες σε τάξη
Τα κλινοσκεπάσματα και οι πετσέτες σας τώρα θα έχουν τον πιο άνετο χώρο αποθήκευσης με την πιο στυλάτη αισθητική χάρη στις εντυπωσιακές συρταριέρες που θα βρείτε στο Design Plus .

Για τους γνήσιους λάτρεις της μποέμ αισθητικής προτείνουμε την συρταριέρα Fiesta Colore  που αποτελεί μία πραγματική γιορτή των χρωμάτων. Με 2 πόρτες και 4 συρτάρια είναι η πιο πρακτική πρόταση για την κρεβατοκάμαρα σας.


Βρείτε εδώ  ακόμα περισσότερες προτάσεις με μοντέρνα έπιπλα για την κρεβατοκάμαρα σας!