Κόντρα Εμπορικού Συλλόγου Σερρών με την Ένωση Εστιατόρων για τα καταστήματα της οδό Ερμού

Κόντρα Εμπορικού Συλλόγου Σερρών με την Ένωση Εστιατόρων για τα καταστήματα της οδό Ερμού

Ερμού_Σέρρες-2014-07-16_102726Με επιστολή του ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών Ι.Μπαλίτης, απευθύνεται στον ομόλογό του της Ενωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Σωτήρη Κοτσαμπά και ζητά «την τήρηση του νόμου» για τα καταστήματα εστίασης που δραστηριοποιούνται στην οδό Ερμού κάνοντας λόγο για «εμπορικό δρόμο» (σ.σ. και κατά συνέπεια τη μη σύννομη λειτουργία τους;;;), ενώ ζητά «καλή συνεργασία» με τα εμπορικά καταστήματα.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση που μας κοινοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών αναφέρεται:

Προς την Ένωση Εστιατόρων
και Συναφών Επαγγελμάτων
 Ν. Σερρών
κ.  Πρόεδρε,
αγαπητοί συνάδελφοι
Παρακαλούμε να μεριμνήσετε και να κάνετε τις απαραίτητες συστάσεις στα μέλη σας που δραστηριοποιούνται στον χαρακτηρισμένο ως εμπορικό δρόμο της οδού Ερμού, όπως επίσης και σε όλους τους συναδέλφους σας που δραστηριοποιούνται στο εμπορικό κέντρο της πόλης, στην τήρηση του νόμου και στην καλή συνεργασία με τα γειτονικά εμπορικά καταστήματα.
Όσο δε αφορά στην οδό Ερμού, θα παρακαλούσαμε ως Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών τα μέλη σας την καλή συνεργασία και την διευκόλυνση της λειτουργίας των καταστημάτων των μελών μας γιατί αυτή την δύσκολη περίοδο την έχουμε ανάγκη όλοι μας.
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
        Ο Πρόεδρος                                      Η Γ. Γραμματέας
Μπαλίτης Ιωάννης                                 Μηλίγκα Κυριακή