«Κόπηκε» στην αξιολόγηση από τη ΕΠΟ ο Πανσερραϊκός

«Κόπηκε» στην αξιολόγηση από τη ΕΠΟ ο Πανσερραϊκός

Με αφαίρεση τριών βαθμών τιμωρούνται οι Καλλιθέα, Πανσερραϊκός, Παναχαϊκή και Ζάκυνθος, καθώς δεν πέρασαν το 4ο στάδιο επιτήρησης.

Οι τέσσερις από τις εννέα ομάδες

Οι τέσσερις από τις εννέα ομάδες της Football League που ήταν σε επιτήρηση από την περσινή σεζόν δεν πέρασαν την 4η φάση της διαδικασίας επιτήρησης, με αποτέλεσμα να τους αφαιρούνται 3 βαθμοί από το φετινό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τις Καλλιθέα, Πανσερραϊκό, Παναχαϊκή και Ζάκυνθο.

Πέφτει τρεις θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα

Η συγκεκριμένη ποινή, πάντως, δεν επηρεάζει τις θέσεις στην ουρά, καθώς η Ζάκυνθος παραμένει 15η, οι Αχαιοί 16οι, ενώ ο Πανσερραϊκός πέφτει στη 13η από τη 10η, ενώ η Καλλιθέα μένει στην 7η.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 13/7/2016 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με τη διαδικασία επιτήρησης για τις Π.Α.Ε. της FOOTBALL LEAGUE:

Οι Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 1931, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕΛ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, πληρούν τις απαιτήσεις της 4ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι Π.Α.Ε. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 2005, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ και ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 4ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης».