Κορυφαία αντικείμενα design μεταμορφώνουν τον χώρο σας

Κορυφαία αντικείμενα design μεταμορφώνουν τον χώρο σας

Μέχρι πριν λίγα χρόνια θα ήταν περιέργο να κρεμάσουμε στους τοίχους του σπιτιού μας οτιδήποτε άλλο εκτός από πίνακες ζωγραφικής, διακοσμητικά πιάτα και έργα τέχνης.

Πλέον η μόδα έχει αλλάξει κατά πολύ και η διακόσμηση τοίχου μπορεί να περιλαμβάνει έναν πολύ μεγάλο αριθμό επιλογών και στυλ όπως ράφια, κάδρα, γλάστρες τοίχου, ρολόγια τοίχου μέχρι και κρεμάστρες & γάντζους.

Το ελκυστικό με τα μοντέρνα ράφια τοίχου είναι ότι θα τα βρείτε σε πρωτότυπα στυλ και σε διάφορα σχέδια και μεγέθη καθώς μπορούν να γίνουν εντυπωσιακά διακοσμητικά και να συνδυαστούν εκπληκτικά με την γενική αισθητική του χώρου σας. Έτσι, επιλέγοντας μοντέρνα ράφια τοίχου επιτυγχάνετε αφενός την οργάνωση του σπιτιού ή του γραφείου σας κι αφετέρου τη διακόσμηση του. Θα εκπλαγείτε με το πόσο ωραίος μπορεί να δείχνει ο χώρος σας, εάν κάνετε τις σωστές επιλογές ραφιών.

Υπάρχει τεράστια ποικιλία όσον αφορά το υλικό από το οποίο φτιάχνονται, ενώ πολλά είναι και τα διαθέσιμα χρώματα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η τιμή των ραφιών εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, υπάρχει, ωστόσο, μεγάλο εύρος τιμών, τέτοιο που να ικανοποιεί τουλάχιστον τους περισσότερους καταναλωτές.

Αντίστοιχα τα ρολόγια τοίχου είναι αυτά πάντα που κλέβουν την παράσταση και τα προτιμάει ο κόσμος καθώς στην σύγχρονη διακόσμηση αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά items που ανασυνθέτουν τον χώρο σας, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον.

Θα βρείτε πάνω τους εναλλαγές χρωμάτων, τεχνητή παλαίωση, ώστε να προσδιορίζουν ένα vintage στυλ αλλά κλασική σχεδίαση για πιο minimal προοπτικές.

.

Οι παραπάνω προτάσεις αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για αναδειχθεί ή να μεταμορφωθεί ο χώρος σας ώστε να μην μένουν πλέον οι τοίχοι σας ουδέτεροι και αδιάφοροι.

Στο Design Is This σας μπορείτε να επιλέξετε μερικά από τα κορυφαία αντικείμενα design που θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε τον χώρο σας και θα αλλάξουν μοναδικά την αισθητική κάθε δωματίου.