Κώστας Αχ. Καραμανλής: Η πολιτική παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή είναι εδώ!

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Η πολιτική παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή είναι εδώ!
ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
Στο 17ο μνημόσυνο του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή μια ιστορική φωτογραφία: Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρώην υπουργό και αδελφό του αείμνηστου Αχιλλέας Καραμανλής, ο διπλωμάτης Πέτρος Μολυβιάτης (πολύ στενός συνεργάτης και “εξ απορρήτων” του Εθνάρχη) και ο βουλευτής Σερρών Κώστας Αχ. Καραμανλής

Μετά την τέλεση του σημερινού μνημόσυνου του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο βουλευτής Σερρών κ. Κώστας Καραμανλής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο όσο η σημερινή, η απουσία του Κωνσταντίνου Καραμανλή είναι πολύ μεγάλη. Ήταν ο εθνικός ηγέτης που ήξερε να χαράσσει δρόμους, ήταν ο μεγάλος πολιτικός που κατάφερνε να επιτυγχάνει σπουδαίους στόχους, ήταν ο πνευματικός ταγός που μπορούσε να νουθετεί και να παραδειγματίζει το λαό μας. Λείπει και μας λείπει. Όμως η πολιτική παρακαταθήκη του είναι εδώ. Γιατί όχι μόνο έβαλε την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή οικογένεια, αλλά μας έχει δείξει και τι πρέπει να κάνουμε για να την κρατήσουμε εκεί που πραγματικά ανήκει.»