Κώστας Αχ. Καραμανλής: «Προχωράμε. Αποφασιστικά για την Ελλάδα, δυνατά για τις Σέρρες!»

Κώστας Αχ. Καραμανλής: «Προχωράμε. Αποφασιστικά για την Ελλάδα, δυνατά για τις Σέρρες!»

Κώστας Καραμανλής-Σερρες-2014-004«Παρών», δηλώνει και τυπικά, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Στη δήλωση που συνοδεύει την αίτηση υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρει:

«Οι πολίτες αυτά τα χρόνια έχουν κάνει μεγάλες θυσίες. Εδώ στις Σέρρες, το βιώνουμε αυτό κάθε μέρα… Στις 25 Ιανουαρίου, κρίνεται αν αυτές οι θυσίες θα πιάσουν τόπο ή θα πάνε χαμένες. Σε αυτή τη μάχη αισθάνθηκα χρέος μου να δώσω το «παρών». Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς έχουν κάνει μια τεράστια εθνική προσπάθεια, παρά το πολιτικό κόστος. Είναι η μόνη δύναμη που εγγυάται την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Προχωράμε. Αποφασιστικά για την Ελλάδα, δυνατά για τις Σέρρες!».

Τυπικά θεωρούνται καλυμμένες οι τέσσερις (τρεις των νυν βουλευτών Αραμπατζή, Βλάχβεη, Λεονταρίδη συν του Κώστα Καραμανλή) από τις οχτώ θέσεις που προβλέπονται για το ψηφοδέλτιο της Νεας Δημοκρατίας στις Σέρρες. Υπολείπονται τέσσερεις θέσεις για τις οποίες «σίγουροι» θεωρούνται οι κ.κ. Κώστας Τσιπλάκης (επιλαχων) στις εκλογές του 2012 και Καλώτα Παναγιώτα ( τέως προέδρου του ιατρικού συλλόγου Σερρών και νυν δημοτικη σύμβουλου στον Δήμο Σερρών με το ψηφοδέλτιο του Θεόδωρου Μηλίδη).

Να θυμίσουμε ότι στη Περιφερειακή Ενότητα Σερρών εκλέγονται πλέον 6 βουλευτές (μια λιγότερη απο τις προηγούμενες εκλογές λογω μείωσης του πληθυσμου με βάσει την απογραφή του 2011) και με δεδομένο την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ (θα έχει μπόνους 50 έδρες), οι βουλευτικές έδρες που θα αντιστοιχούν στη Νέα Δημοκρατία θα είναι … 1 (μια) το πολύ δύο (εξαρτάται από τα υπόλοιπα στην Περιφέρεια Κεντρικης Μακεδονίας).