Κρεβατοκάμαρα και σαλόνι – Προτεινόμενοι συνδυασμοί διακόσμησης

Πρόκειται για δύο χώρους που αντανακλούν το στυλ σας και είναι πολύ χρηστικοί, προσφέροντάς σας σημαντικά προνόμια και ανέσεις μέσα στο σπίτι. Για να βρείτε κρεβατοκάμαρες και σαλόνια που είναι αντάξια των προσδοκιών σας, δεν έχετε παρά να κάνετε μία επιλογή: Goumas Epiplo.

Κρεβατοκάμαρα με ξύλο και μία συνολική διακόσμηση

Η φυσικότητα του ξύλου προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα ιδιαίτερα στον χώρο της κρεβατοκάμαρας. Εκεί κοιμάστε, ξεκουράζεστε και περνάτε πολλές από τις ώρες της ημέρας. Η εταιρεία Goumas χρησιμοποιεί πάντα υλικά που αντέχουν στον χρόνο, ενώ παράλληλα προσφέρουν και κορυφαία αισθητική. Η κρεβατοκάμαρα Karidia είναι μία επιλογή που κάνουν όλοι όσοι θέλουν να απολαμβάνουν το υλικό του ξύλου στο δωμάτιό τους.

Διακοσμήστε την κρεβατοκάμαρά σας με ένα παρόμοιο κομοδίνο και ένα φωτιστικό πάνω σε αυτό για να φωτίζετε λίγο τον χώρο σας όποτε χρειάζεται, επιλέγοντας παράλληλα κι άλλα έπιπλα από ξύλο για να μπορείτε να αυξήσετε την διακοσμητική υπεροχή του δωματίου σας.

Γωνιακός καναπές – Passe partout έπιπλο

Το σαλόνι είναι πολύ σημαντικό για το σπίτι! Ειδικά αν πρόκειται για γωνιακό καναπέ που πλέον είναι ο πιο εργονομικός απ΄όλους. Οι γωνιακοί καναπέδες του Goumas Epiplo αποτελούνται από υψηλής ποιότητας υλικά, προσφέροντας ένα αναπαυτικό κάθισμα για να μπορείτε όχι μόνο να κάθεστε αλλά και να ξαπλώνετε.

Tip: Μπορείτε να τοποθετήσετε δύο μικρά coffee table μπροστά από τον γωνιακό καναπέ. Αυτό είναι πολύ βολικό επειδή μπορούν να τοποθετηθούν το ένα στην μία μεριά και το άλλο στην άλλη.

Για να βρείτε χαμηλές τιμές και κατά διαστήματα προσφορές που πουθενά αλλού δεν υπάρχουν, επιλέξτε την μεγάλη ποικιλία της εταιρείας βλέποντάς την από εδώ. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε τους εκθεσιακούς χώρους στην Θεσσαλονίκη, μιλώντας παράλληλα με όλο το προσωπικό και λαμβάνοντας σημαντικές συμβουλές τόσο για τα έπιπλα όσο και για τη χωροταξία του χώρου όπου θα τοποθετηθούν από το ειδικό προσωπικό.