ΚΡΙ-ΚΡΙ: «Μαζί για την Πρωτιά»-Αύξηση 19% στις πωλήσεις παγωτού

ΚΡΙ-ΚΡΙ: «Μαζί για την Πρωτιά»-Αύξηση 19% στις πωλήσεις παγωτού

Αύξηση 19% στις πωλήσεις παγωτού παρουσίασε η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι το 2017, επίδοση η οποία την κατατάσσει στη δεύτερη θέση της αγοράς με μερίδιο 15%.

15.000 σημεία διανομής

Όπως αναφέρθηκε από τη διοίκηση, στο ετήσιο συνέδριο παγωτού της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στον συνεδριακό χώρο του ΤΕΙ Σερρών, στην κατάκτηση της συγκεκριμένης θέσης συνέβαλαν το ισχυρό επικοινωνιακό πλάνο, η αύξηση των σημείων διανομής, αγγίζοντας πλέον τα 15.000 σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς και η δυνατή προώθηση των νέων προϊόντων, όπως οι παγωτοσοκολάτες Derby, τα Γλυκά της Μαμάς, το Super Spoon και το παιδικό παγωτό Frozen.

«Μαζί για την Πρωτιά»

Παράλληλα, στο ετήσιο συνέδριο παγωτού της εταιρείας παρουσιάστηκαν τα νέα προϊόντα και το πλάνο επικοινωνίας και προώθησης προς τους καταναλωτές με νέα δυναμικά λανσαρίσματα.
«Το κεντρικό μήνυμα του φετινού συνεδρίου παγωτού «Μαζί για την Πρωτιά» σηματοδοτεί τον πρωταρχικό στόχο της εταιρείας Κρι Κρι, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην ελληνική αγορά παγωτού», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος.