Η ΚΡΙ – ΚΡΙ στη Σενεγάλη: στοχεύει με τα παγωτά της τη Δυτική Αφρική

ΚΡΙ-ΚΡΙ_yogoodAν και αντιμετώπισε δυσκολίες μετά από πυρκαγιά στο εργοστάσιό της στις Σέρρες, στο τέλος του 2013, η ΚΡΙ – ΚΡΙ δείχνει να το ξεπερνάει και να ανοίγεται σε νέες αγορές.

Στην ανακοίνωσή της η ΚΡΙ – ΚΡΙ αναφέρει:

“Η ελληνική βιομηχανία γάλακτος ΚΡΙ ΚΡΙ, συνεπής στη στρατηγική της για ανάπτυξη στις αγορές του εξωτερικού εγκαινιάζει την παρουσία της στην αγορά παγωτού της Σενεγάλης. Η Σενεγάλη είναι μία χώρα που οι καιρικές συνθήκες βοηθούν έτσι ώστε το παγωτό να καταναλώνεται όλη την διάρκεια του έτους.

Οι εξαγωγές παγωτών ΚΡΙ ΚΡΙ στη χώρα ξεκίνησαν τον Νοέμβριο 2013 και εξελίσσονται δυναμικά και διαρκώς καθώς όλο και περισσότερα κίτρινα ψυγεία τοποθετούνται στην αγορά. Εκτός της Σενεγάλης, στόχος της εταιρίας είναι να δραστηριοποιηθεί σε όλες τις χώρες της Δυτικής Αφρικής.

Πολύ σύντομα τα γευστικά παγωτά της εταιρίας θα βρίσκονται σε σημεία λιανικής της Ρωσίας μέσω τοπικού διανομέα. Τα παγωτά ΚΡΙ ΚΡΙ σήμερα έχουν παρουσία σε περισσότερες από 10 χώρες, με κυριότερες τις γειτονικές Βαλκανικές χώρες και την Κύπρο, την Ιρλανδία, την Σενεγάλη και το Ιράκ.

Μάλιστα την φετινή χρονιά η ΚΡΙ ΚΡΙ λανσάρει νέα παγωτά για το εξωτερικό: την σειρά frozen yogurt, προϊόντα που πρωτοπαρουσιάστηκαν κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στην διεθνή έκθεση της Anuga τον Οκτώβριο του 2013″.