Κρυολιπόλυση – Πως λειτουργεί η μέθοδος και ποια είναι τα πλεονεκτήματά της

Στο ιατρείο CRYOESTHETICS στην Αθήνα θα βρείτε την πρωτοποριακή μέθοδο της κρυολιπόλυσης μέσα από μία νέα φόρμουλα μόνιμης αφαίρεσης των λιποκυττάρων. Με αυτήν τη διαδικασία τα λιποκύτταρα αποβάλλονται μέσα από την ψύξη, αφού πρώτα γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι και πάντα στοχεύοντας στην βελτίωση του περιγράμματος του σώματος, χωρίς να βλάπτονται οι γειτονικοί ιστοί.

Πως λειτουργεί η μέθοδος;

H κρυολιπόλυση είναι μία θεραπεία που αποδεδειγμένα μειώνει τα λιποκύτταρα στο σώμα, λειτουργώντας με συγκεκριμένο τρόπο, προσαρμόσιμο στις ανάγκες της κάθε γυναίκας.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, δύο κεφαλές τοποθετούνται στην επιλεγμένη περιοχή, με αποτέλεσμα ο υποδόριος ιστός να ανασηκώνεται και ο λιπώδης ιστός να παγώνει. Εξαιτίας της ευαισθησίας των κυττάρων αυτών στην ψύξη, ειδικά στις περιοχές της κοιλιάς, της μέσης, των γλουτών το λίπος μπορεί να αντιμετωπιστεί με πολύ καλά αποτελέσματα, με αφαίρεση έως και 5 εκατοστών λίπους από την εκάστοτε περιοχή.

Καθώς περνούν οι μέρες και λόγω του φυσικού μεταβολισμού του σώματος, τα λιποκύτταρα αποβάλλονται μέσα από το ήπαρ και τα νεφρά. Μέσα σε δύο μήνες το αποτέλεσμα θα είναι εμφανές, χωρίς να έχει προκληθεί κάποια βλάβη στο δέρμα.

Πόσες συνεδρίες είναι απαραίτητες;

To κάθε άτομο διαφέρει και χρειάζεται λιγότερες ή περισσότερες συνεδρίες από κάποιο άλλο. Ο γιατρός διαμορφώνει ένα πλάνο και έτσι εξαρχής γνωρίζει το άτομο πότε θα έχει ολοκληρώσει την κρυολιπόλυση.

Ποιος είναι κατάλληλος για κρυολιπόλυση;

Κάποιος που θεωρείται υπέρβαρος δεν θα δει άμεσα αποτελέσματα, καθώς η κρυολιπόλυση αφορά όσους θέλουν να βελτιώσουν το περίγραμμα του σώματός τους, απομακρύνοντας τις λιποαποθήκες. Έτσι, κάποιοι χρειάζεται να χάσουν πρώτα αρκετά κιλά και μετά να υποβληθούν στην μέθοδο.

Η μέθοδος είναι η καλύτερη επιλογή για ανθρώπους που ακολουθούν έναν σχετικά υγιεινό τρόπο ζωής, με μικρές ποσότητες λίπους σε στάνταρ σημεία σώματος με συσσωρευμένο λίπος, το οποίο δεν μπορούν να ξεφορτωθούν.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα της κρυολιπόλυσης:

  • Μία συνεδρία μπορεί να απευθύνεται σε περισσότερες από μία περιοχές
  • Είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματική
  • Βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος
  • Είναι ανώδυνη

Δείτε περισσότερα στο cryoesthetics.gr