Κτήματα γάμου και αίθουσες δεξιώσεων… όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Κτήματα γάμου και αίθουσες δεξιώσεων… όσα πρέπει να γνωρίζετε!

κτηματα-γαμουΗ πιο σημαντική μέρα της ζωής σας είναι γεγονός. Παντρεύεστε και θέλετε να το γιορτάσετε με τους φίλους και τους συγγενείς σας και να τους ευχαριστήσετε για την παρουσία τους; Ένα κτήμα γάμου ή μια αίθουσα δεξιώσεων είναι η ιδανική επιλογή.

Ωστόσο, πρέπει να προσέξετε ποιοΙ είναι οι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψιν ώστε να κάνετε την κατάλληλη επιλογή. Αρχικά, πρέπει να προσδιορίσετε πότε θα γίνει ο γάμος σας. Συγκεκριμένα, αν διοργανώνετε τον γάμο σας καλοκαιρινή περίοδο τότε το ιδανικό είναι να επιλέξετε ένα κτήμα γάμου.

Αναφορικά με την διακόσμηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι η διακόσμηση είναι η μισή αρχοντιά και για αυτό πρέπει να την επιμεληθείτε προσεχτικά, ώστε να ταιριάζει με το στιλ του γάμου σας. Είτε είστε λάτρεις του ρομαντικού, είτε του παραδοσιακού οι επιλογές είναι πολλές…

ktimata-gamou5Επιπρόσθετα, πρέπει να αναλογιστείτε και τον προϋπολογισμό σας για την διοργάνωση του γάμου σας. Αυτά που ανεβάζουν το κόστος είναι τα άτομα και τα τραπέζια που θα έχετε. Μπορείτε να απευθυνθείτε είτε σε μια εταιρεία διακόσμησης, είτε σε έναν διακοσμητή ή ακόμη αν δεν σας το επιτρέπουν τα οικονομικά σας μπορείτε με απλά υλικά να αναλάβετε μόνοι σας την διακόσμηση των τραπειζιών και της αίθουσας.

Μερικά από τα στοιχεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την διακόσμηση είναι:

  • Φτερά και πούπουλα που θα δώσουν χρώματα και θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας.
  • Εκκεντρικά backgrounds ειδικά πίσω από το νυφικό τραπέζι που θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα παραμυθιού, ιδανική για τις φωτογραφίες σας.
  • Πρωτοτυπήστε με τα διακοσμητικά σας, επιλέξτε μικρά γλαστράκια, φαναράκια που θυμίζουν Μαρόκο, κλουβάκια vintage ή χρησιμοποιήστε ένα αντικείμενο ή ένα φυτό που σας αντιπροσωπεύει.
  • Στολίστε τις καρέκλες του ζευγαριού με υπέροχες συνθέσεις από λουλούδια.

Από την άλλη, αν ο γάμος σας γίνεται χειμώνα τότε η ιδανική επιλογή είναι να διοργανώσετε το τραπέζι σε μια εντυπωσιακή αίθουσα εκδηλώσεων, η οποία είναι διακοσμημένη είτε με πέτρα είτε με ξύλο που προσδίδει ιδιαίτερη ζεστασιά στον χώρο.

αιθουσα-δεξιώσεωνΌποιες και αν είναι οι επιλογές σας η Ks Κτήματα Γάμου (ktimatagamou.gr)  έχοντας ως αντικείμενο τη διοργάνωση δεξιώσεων και με μεγάλη επιτυχία στο χώρο εδώ και 20 χρόνια, μπορεί να σας βοηθήσει!