Κτήματα γάμου Venus Epavlis – Για έναν ονειρεμένο γάμο με ασύγκριτη ποιότητα και ευκολία

Κτήματα γάμου Venus Epavlis – Για έναν ονειρεμένο γάμο με ασύγκριτη ποιότητα και ευκολία

Ονειρεύεστε έναν γάμο που να σφύζει από χαρά και εντέλεια; Τα κτήματα γάμου Venus Epavlis κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά σας αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας.

Τα κτήματα δεξιώσεων με εκκλησία στη Βαρυμπόμπη είναι η καλύτερη επιλογή σας! Μία ανάσα από το κέντρο της Αθήνας, μπορεί να γίνει για εσάς, ο καλύτερος προορισμός για να στεγάσετε την ημέρα του γάμου σας με όλους τους καλεσμένους σας.

Τι να προσέξετε για να μην αφήσετε εκκρεμότητες και για να είναι όλα τέλεια;

Πότε παντρεύεστε;

Είναι πολύ σημαντική παράμετρος η εποχή του χρόνου για να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα καλά που έχει ο κάθε μήνας. Τους καλοκαιρινούς μήνες για παράδειγμα ενδείκνυται ο χώρος να είναι κατάφυτος, με φυσική ομορφιά και εξωτερικό περιβάλλον με καταπράσινες φροντισμένες εκτάσεις. Εννοείται ότι σε περίπτωση κακοκαιρίας θα πρέπει να υπάρχει ένας χώρος ως εναλλακτική επιλογή για να μεταφερθείτε. Τα κτήματα γάμου Venus Epavlis διαφοροποιούνται από τα τετριμμένα και σας προσφέρουν αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.

Διαρρύθμιση χώρου

Έμπειροι διακοσμητές σας προτείνουν πολλούς τρόπους για διαμορφώσετε τον εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο και τον στολισμό του τραπεζιού, ανάλογα με το γούστο σας, τις ανάγκες σας και όλες τις αγαπημένες αναμνήσεις που θέλετε να εντάξετε την ημέρα του γάμου σας.

Catering

Η γαστρονομία αποτελεί ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό ώστε την ημέρα του γάμου σας οι αγαπημένοι σας άνθρωποι να μείνουν με τις καλύτερες εντυπώσεις και όσο αφορά την γεύση, που σχετίζεται άμεσα με την μνήμη της ημέρας. Τα αγνά και φρέσκα υλικά πρωτοστατούν.

Εύκολη πρόσβαση

Το Venus Epavlis απέχει από το κέντρο της Αθήνας λίγα μόνο λεπτά, με εύκολη πρόσβαση από την εθνική οδό και δωρεάν πάρκινγκ για τους καλεσμένους σας. Ευκολία ανεκτίμητης αξίας για όλους!

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 57 62 069 και μέσα στην ιστοσελίδα κάνοντας κλικ εδώ.