Κυάλια νυκτός και καραμπίνες – Για κάθε χόμπι το Survival προσφέρει τον πιο ποιοτικό εξοπλισμό

Κυάλια νυκτός και καραμπίνες – Για κάθε χόμπι το Survival προσφέρει τον πιο ποιοτικό εξοπλισμό

Η ελληνική φύση προσφέρει τη δυνατότητα να επιδοθείτε σε πολλά χόμπι! Οι δασικές εκτάσεις προσφέρουν ένα απεριόριστο πεδίο για παρατήρηση οποιασδήποτε μορφής ζωής, για κυνήγι, για τοξοβολία, για σκοποβολή, για ποδηλασία, για τοξοβολία και για πολλές άλλες δραστηριότητες που μπορούν να γίνουν από τις αγαπημένες και χαλαρωτικές εμπειρίες.

Για να είστε ασφαλείς σε κάθε μία από αυτές τις δραστηριότητες είναι σημαντικό να έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να αποφύγετε κάθε κίνδυνο που μπορεί να παρουσιαστεί ή να απειλήσει την ζωή και την σωματική ακεραιότητά σας.

Κυάλια!

Τα κυάλια νυκτός είναι ένας από τους βασικούς εξοπλισμούς που χρησιμεύουν για την παρατήρηση ζώων. Φέρνουν το περιβάλλον πολύ κοντά σε εσάς και μπορούν να χαρίζουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία, φέρνοντας μία μακρινή εικόνα μπροστά σας.

Για να αγοράσετε τα σωστά κυάλια και να απολαύσετε κάθε εμπειρία είναι σημαντικό να προσέξετε κάποιες προδιαγραφές και παραμέτρους όπως είναι η μεγεθυντική ικανότητα που σας ενδιαφέρει, η ποιότητα του αντικειμενικού φακού και το εύρος του οπτικού πεδίου που μετριέται σε μοίρες. Τέλος, το σύστημα εστίασης είναι εξίσου μία αξιόλογη παράμετρος, αφού σχετίζεται άμεσα με την ευκρίνεια, δηλαδή τι ζητούμενο όταν κάποιος παρατηρεί με κυαλιών.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Survival θα βρείτε τα κυάλια KONUS NEWZOOM με κεντρική εστίαση και ισχυρό zoom που σίγουρα θα καλύψουν τις ανάγκες σας. Αγοράστε τα online. Θα είναι στον χώρο σας σε 2 περίπου εργάσιμες.

Επαναληπτική καραμπίνα MAVERICK

Οι καραμπίνες είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός για κυνήγι, σκοποβολή, αυτοάμυνα και επιχειρησιακούς σκοπούς. Οι επιχειρησιακές καραμπίνες είναι ένα από τα πιο εξειδικευμένα όπλα που προσφέρει στον χειριστή της πολύ σημαντικά θετικά στοιχεία. Στην Αμερική προτιμάται από τους αστυνομικούς για καλύτερη αυτοάμυνα σε περίπτωση που κάποιος θέλει να έχει μεγαλύτερη προστασία. Βρείτε εδώ την επαναληπτική καραμπίνα Pump action, με ατσαλένιο κορμό. Η αγορά μπορεί να γίνει από τα καταστήματα Survival στην Αθήνα.

Δείτε επίσης μια ακόμα καραμπίνα εδώ.

Μπείτε στο online κατάστημα από εδώ.