ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Πρώτη του Πανσερραϊκού 1964 κόντρα στο Εργοτέλη, παρών και ο μεγαλομέτοχος…

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Πρώτη του Πανσερραϊκού 1964 κόντρα στο Εργοτέλη, παρών και ο μεγαλομέτοχος…

Τα «λιοντάρια» στην πρώτη εφετινή τους επίσημη αγωνιστική υποχρέωση, θα αντιμετωπίσουν σήμερα Τρίτη (19/9) στις 4:00 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών τον Εργοτέλη, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδας.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού 1964

Τα «λιοντάρια», ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι, με τον νέο προπονητή Περικλή Αμανατίδη να παίρνει μαζί του στην αποστολή και τον Αυστραλό Γουάλεϊ που αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του.
Εκτός πλάνων έμεινε ο τραυματίας Φούσου, όμως στην αποστολή βρίσκονται τα τελευταία αποκτήματα, Παπουτσογιαννόπουλος, Γκέκας, Τζιτζικαλάκης και Τσαμούρης.

Η αποστολή: Ρίστιτς, Δεμένικος, Πόζογλου, Γκούρτσας, Βοσκόπουλος, Τσιμίκας, Αμαραντίδης, Γιαξής, Γουάλεϊ Στέβιτς, Τσαμούρης, Σιάκκας, Γκέκας, Τζιτζικαλάκης, Τσελεπίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωαννίδης, Ζιγκερίδης, Δούμτσιος, Χατζηδίμπας.

Σε δύο δόσεις η αποστολή του Εργοτέλη

Ο Εργοτέλη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα, ο οποίος ουσιαστικά εντάσσεται και αυτός στο πλαίσιο της προσπάθειας να φτάσει στο καλύτερο δυνατό αγωνιστικό επίπεδο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα αναζητήσει το θετικό αποτέλεσμα στις Σέρρες.

Εξαιτίας της κωλυσιεργίας που υπήρξε από την ΕΠΟ στον ορισμό των αγώνων, δεν κατέστη να βρεθούν όλα τα απαραίτητα αεροπορικά εισιτήρια για να ταξιδεύσει η αποστολή, η οποία αναχώρησε από το Ηράκλειο σε δύο δόσεις για την Αθήνα, από εκεί για τη Θεσσαλονίκη, για να φτάσει οδικός στις Σέρρες.

Ο Τάκης Γκώνιας επίλεξε την πρώτη αποστολή της ομάδας του, στην οποία μετέχουν 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι:

Αγγελόπουλος, Μπάζιος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Μπούζας, Κάιπερς, Ιατρούδης, Κατσιμήτρος, Λαδάς, Λαμπάκης, Λυδάκης, Μανουσάκης, Μαζουλουξής, Πάτας, Ροβίθης, Σταματάκος, Σταμόπουλος και Βογιατζής.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κούρτι, Έφορντ και Κυριακίδης.

Παρουσία του μεγαλομετόχου ο Εργοτέλης

Ο νεος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Εργοτέλη Μάγκετ Σαμι

Στις Σέρρες θα βρεθεί και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Εργοτέλη Μάγκετ Σάμι για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση, η οποία θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη από το Comosmote TV 1. Οσο για τον νέο (φημολογούμενο, μιας και δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ) μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964, δεν έχει γίνει γνωστό αν θα βρεθεί στο γηπεδο για να υποδεχθεί τον ομόλογό του.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης

Στην αναμέτρηση της Τρίτης 19/9 4μμ. ανάμεσα στον Πανσερραϊκό 1964 και τον Εργοτέλη η ΚΕΔ επέλεξε τον Ευστάθιο Γκορτσιλά της ΕΠΣ Μακεδονίας. Βοηθούς όρισε τους: Ηλία Παπαδόπουλο και Θεόδωρο Αϊναλή επίσης της ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Ματθαίος Βουρνέλης και αυτός της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τέλος παρατηρητής του ματς θα είναι ο Βασίλης Γαβριηλίδης της ΕΠΣ Θράκης.